Post by plitidnectiport on Feb 24, 2022 8:20:06 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више поена хак ▞▞▞
▞▞▞ Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow 2022 version ▞▞▞
Игра се наставља затварати и не чува напредак
Bubble Shooter Kasual lhzs
волим све игре артифек мунди. они су моји омиљени. стварно уживам у њима. Све сам их играо и завршио, тако да увек уживам када изађе нова серија. Пробао сам друге добро познате игре са скривеним предметима, али нема поређења.
Свиђа ми се, волим је
Невероватна графика, забава за игру, фантастична прича. Нећете бити разочарани!
Свидео ми се јер садржи веома мождане игрице које помажу развоју нашег мозга. Морам да спасем Тину моју жену од страног човека који је дошао из будућности, волео сам то
То је споро и глупо. Желео сам више акције.
Главна игра није била дуга као што сам очекивао, али добра. Лепа парцела. Много старих загонетки, али са новим функцијама. Уживао сам у интерактивним играма са скривеним предметима у апсолутно модерном стилу. Редовни ХОГ-и иритирани, као и обично. Бонус игра је била добра.
волим то
Као и увек, добро урађена прича је била одлична.
Да, свиђа ми се, одлична графика и веома заразна лол 😁😁
Има Кеану Реавеса. Шта више можете тражити? Можда неке занимљиве загонетке? Па, довољно су пристојни.
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow Phiêu lưu dlz
Волите изазове. Одлична игра.
Одлична игра и одлична прича. Играо сам доста игара са скривеним предметима Артифек Мунди и ова има заиста занимљиву причу.
Одлично, 10 звездица и играо сам само слободан део, заиста сам уживао
Иако је гласовна глума била помало безобразна, справе, загонетке и заплет су више него погурали ово у мојој процени
. Нисам играо довољно дуго да знам са сигурношћу, али изгледа добро за сада! Заиста уживам, посебно када не морам да плаћам наговештаје. Волите овакве игре
Свиђају ми се ове игре, али су речи мале, а позадина је тамна и на некима је збркана.
Волите ову игру, заиста вас тера на размишљање да решите мистерију, хвала.
Веома сам незадовољан што ова игра неће радити на мом новом С21 (купио сам га када сам имао С8) Штета јер је једна од ствари које сам волела код Артифик Мунди игара била њихова могућност поновног играња.
Волим то, једноставно волим!!! Нисам очекивао да ће утакмица бити тако добра.Научно-фантастична радња смештена у наше време са преокретима које никада нисам очекивао. Свиђа ми се урбана графика, све изгледа и изгледа баш како треба са причом. Сцене са скривеним предметима су заиста јединствене, нису директне и захтевају мало размишљања. Ако тражите сци-фи техно игру са занимљивом причом, то је то. Нећете бити разочарани. Једва чекам да завршим главну игру и започнемо бонус поглавље. Добар посао.
Одлична игра! Изазовно, и имао сам преокрет или 2 који потпуно нисам очекивао. Апсолутно ми се допало, ово би можда био онај који бих играо изнова и изнова!
Веома узбудљива игра! Сјајна прича о још једном, правој љубави, мојој најдражој! Све у овој игрици је другачије, забавно, изазовно, модерно и апсолутно зависно! Волео бих да ускоро изађе још оваквих игара, одличан посао АМ!
Срам те било Артифек! 😟Када је ваша цена порасла, ваш садржај и квалитет су опали! 😲😠 КАКВО РАЗОЧАРАЊЕ... Такозвана бонус игра је била толико кратка да је било губљење времена...
Само те задиркује бесплатно. Онда морате да платите да бисте ишли даље у игру!
Ова игра је...... другачија. Волео сам научнофантастичну причу, али сам се понекад изгубио. Са "напредном" технологијом, било је тешко направити логичан избор са непознатим елементима. Неки од ХОС-а били су толико претрпани да је било готово немогуће пронаћи било шта, или шта да раде. Урадио сам доста насумичних тапкања. И даље дајем 5 звездица за дугачку игру и бонус поглавље, брзу мапу путовања, прилагођена подешавања, морфолошке објекте и колекционарске предмете.
Апсолутно сам волео ову игру. Тако је освежавајуће играти игру која је више научнофантастична и техничка. Да водите праве разговоре са покретним уснама. Шлаг на торти би био да видите лика којег играте и видите да руке ликова заправо раде више задатака уместо плутајућег алата. Више оваквих молим....много више.....
Одлична игра
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow Macəra qrd
Волите ХО загонетке, али игре су прескупе
Свидела ми се игра !!!!!!! Могао сам да играм сатима, дугмад за наговештаје била су брза, што волим у игрици. Мрзим да седим и буљим у зидове чекајући дугме за прескакање и наговештаје. Цена је мало већа, али вредићемо тога ... Волео бих још оваквих игара. Хвала вам што сте направили ову игру.....
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow ایڈونچر ufo
Заиста уживам у овој игри јер је другачија него иначе.
Ова игра је била едукативна и забавна.. Графика је била добра. Али нисам разумео причу? Мало збуњујуће за мој укус. Такође бих видео све делове видео снимка приче о игрици. Уместо да се прескачу најбољи делови. Као што је (Арнолд) дизање у ваздух. Игре са скривеним предметима су заиста биле изазов ове игре. Вреди купити. Ако вам је драже. Али претпостављам да ћу се задржати на игрицама Ацхемист. Бар знате ко је у линији приче.
Фамили Мистериес 1 је заиста одлична игра, сада ћу играти партију 2 одлично на овим играма број 1.😍😍🤩🤩
Уживам у овој игрици, мини игре су мало тешке, али изводљиве
Ова игра је прилично добра за сада ми се свиђа
Волим то. Добра прича и с обзиром на жанр игре, графика је добро урађена. Добар посао програмери!!
Одлична игра скривених предмета/слагалица са разликом и истакла се игра због своје оригиналности. Ок, волим већину оваквих игара, али прича и игра су се освјежавајуће разликовали од норме. Помало у терминаторском стилу :-) компјутери преузимају свет! Допало ми се, браво за креаторе
Врло јако јако јако јако јако јако јако јако јако јако добра игра али не траје дуго