Post by plitidnectiport on Feb 24, 2022 8:07:45 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wings: Pixel Fighter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wings: Pixel Fighter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ злом збільшення монет ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wings: Pixel Fighter 3D 2022 version ▞▞▞
добре
Шалений дизайн рівнів, який здається безнадихним. Я не зайшов занадто далеко, перш ніж мені було нудно.
Я б поставив йому 5 зірок, але він отримує цю помилку кожні кілька відтворень, коли я не можу рухатися або стріляти, а вороги стріляють багато куль, які не рухаються. В інших випадках він аварійно втратить одну з моїх безкоштовних ігор ще до того, як вона почнеться. Коли він не вилазить, це дуже весело.
Хороша гра. Весело грати. Добре скоротити час. Гарний піксельний арт. Хороший прогрес і система винагород.
Так багато реклами
Чудова та весела гра, поки вони не додали повноекранну рекламу, яку ви повинні дивитися, якщо ви не заплатите 5 доларів, щоб не рекламувати. Раніше реклама була необов’язковою, щоб отримати додаткове життя або бонуси. Подрібнення стає досить інтенсивним, як тільки ви повинні почати витрачати 10 тис. кристалів на покрокове оновлення. З іншого боку, я б, ймовірно, витратив 10 доларів, щоб купити гру (без реклами), якби прогрес був кращим.
Не смішно. Невигадливий. Переповнений рекламою та покупками в додатку.
Відредаговано 29.04.2020. У грі я досяг такої точки, що не можу більше грати на будь-які рівні, спочатку потрібно зробити покупку або переглянути додавання. Однак кнопка додавання годинника не працює. Будь-яка допомога тут? Це чудова гра! Мені подобається стиль графіки та чудовий ігровий процес.
Ідеально гарна гра .. ніби мій телефон старий, у який я граю, як у цю гру .. це те саме, але є крихітні люди, яких ви повинні безпечно отримувати, щоб отримати більше винагороди за це.. так добре!!.. ця гра насправді дивовижна! .. о, і до речі .. ви закриваєте свої дані або Wi-Fi, щоб уникнути реклами, папи на вашому пристрої xD.. я використовую, щоб закрити свої дані, щоб уникнути реклами
Гра продовжує зависати на кожному етапі на екрані завантаження, Moto G5
Гарна гра для розслаблення за 5 хв.
Цікаво, але нудно. На кожному етапі знову ті самі вороги. Нічого нового чи дивного.
дуже захоплююча і смішна
Це хороша гра, але, будь ласка, додайте налаштування, щоб приховати фон (чорний фон) або налаштуйте замість нього фон, щоб ви також могли продати ще фон. Його перемога виграє.
Класична розвага. Я б поставив йому кращу оцінку, якби інтерфейс користувача не був жахливим і якби він не так сильно блокувався та не зависав.
Щоб отримати будь-який прогрес у іграх, які ви дивитеся на ВСЮ їх рекламу... Просто занадто багато, і навіть якщо ви заплатите, прогрес все одно буде надто повільним.
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Zręcznościowe tfza
Один з кращих скролерів-шутерів.
Es re copado el juego, pero el unico drama que tengo es sobre el hecho de conseguir las naves de niveles superiores con tan solo ver una publicidad.. si bien eso les da dinero al final el juego pierde su emocion que sentido tiene ya, seria basicamente como trampa y eso aburre...
天空之翼(Sky Wings): 3D像素戰鬥機 街機 gun
Через деякий час доведеться заплатити
Я хотів би, щоб елементи керування були кращими, ніж просто перетягування пальцем скрізь. Також ворожі кулі мають бути різного кольору, щоб ви могли бачити їх крізь власні постріли.
Color Hole 3D Аркадни wzyi
Непогано,
це весело, що збився на 4 етапі
чесно, дуже хороша гра, не так багато реклами та приємний дизайн, також дуже симпатичний, але дещо в додатку здається завищеним і поставило б цьому 4,5 зірки, але я не можу, тому ставлю 5 зірок
Ця гра відстойна, вона має багато доповнень
Просто здорово. Я люблю 2D горизонтальні скролери, і це першокласна гра. Складно і приємно.
Це досить хороша гра, але реклама нестерпна. Я вважаю за краще сплачувати фіксовану плату за цю гру і мати можливість грати в неї, ніж слідувати її моделі плати за гру.
Могла б бути чудовою грою, якби вона не використовувала 100 Мб даних щоразу, коли я граю, і не забувала вимкнути мобільні дані. Що в біса воно взагалі робить?
Не смішно
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Аркаде isg
Гроші захоплюють сміття.
Любіть це! Ідеально!!!! Я люблю вас, розробники!!!😭😭 Редагувати: але якби ви могли додати, як якийсь нескінченний режим, це було б круто!
Раніше я любив цю гру, але тепер вона наповнена рекламою, і в неї стало неможливо грати та фактично ЗАРОБИТИ досягнення з усіма щоденними безкоштовними нагородами та подарунками, які вони роздають. До оновлення потрібно лише 30 секунд. Грати в неї вже не весело і не має сенсу.
до оновлення, усі покупки були видалені без жодного способу їх повернути, завалені рекламою та повільним прогресом
Гра просто супер.
Більше не можна грати офлайн. Коли гра закінчена, коли ви натискаєте додому, нічого не відбувається. Для завантаження реклами після закінчення гри потрібен Інтернет.
Ідеальна гра
Sky Wings: Pixel Fighter 3D Trò chơi điện tử ycl
Хороша гра, крім системи дорогоцінних каменів, яка викликає плутанину та вагання щодо їх збору, оскільки вони приховують кулі. Завдає шкоди ігровому процесу, особливо в нескінченному режимі. Це можна змінити на щось на кшталт автоматичних дорогоцінних каменів для кожного знищеного ворога замість того, щоб ловити їх. Я б поставив 5 зірок, якщо щось подібне буде змінено. Я розумію, що ви не змінюєте гру на думку однієї людини, але принаймні змусите весь ворожий вогонь з’являтися на передньому плані, а не ховатися за дорогоцінними каменями