Post by plitidnectiport on Feb 24, 2022 7:55:38 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz dözümlülüyü aldadır ▞▞▞
▞▞▞ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
Bu DƏHŞƏTLİDİR...Son yeniləməyə 4-cü cəhd və buferdən başqa heç nə!!! Bu "yeniləmə" səbəbiylə missiyaların bütün gününü qaçırdınız, bu proqram zibil qutusuna çevrilir!!!
YENİLƏNİB: HƏLƏ QIRILMIŞDIR. Pixel 6 Pro-da düzgün göstərilmir. Bəzi mətn kimi Playfield yoxdur.
O qədər möcüzə personajları var ki, təkrarlar çox olmamalıdır. Siz The Comet Man, Solarman, Sleepwalker, Hit-Monkey, Angela/Aldrif Odinsdottir, Valkyrie Jane Foster, Victorious, Helstrom, Kane Parker/Scarlet Spider, Assassin Spider-Man, Blue Marvel, Squadron Supreme of America, Hippoly kimi personajlardan istifadə edə bilərsiniz. /Warrior Woman, Prah'd'gul/Prodigal, Paladin, Power Pack, Aero, Agents of Atlas, Triumph Division, Tiger Division, The Akua, Olympians, Dievas və s. Əla oyun və təşəkkürlər!
Yeni mükafat sistemi böyük təkmilləşdirmədir. Sevimlilər ilə gündəlik tapşırıqlar xüsusi personajlar üçün örtükləri dramatik şəkildə sürətləndirir. Pvp hələ də demək olar ki, oynanılmır, lakin pve edilə bilər. Bəzi qovşaqlarda son döyüşlər gülünc dərəcədə yüksək səviyyədədir, ona görə qalib gəlmək demək olar ki, mümkün deyil, buna görə də siz heç vaxt ilk 100-dən daha yaxşı yer tuta bilməzsiniz, lakin irəliləyiş mükafatları mümkündür
Bu çox əyləncəli proqramdır. baxmayaraq ki, oyun illər əvvəl olduğu ilə demək olar ki, eyni olmasa da, bir az daha çox dəyişiklikdən istifadə edə bilərdi.
Mən, həqiqətən, puzzle oyunu ilə hekayə arasında heç bir əlaqə tapmıram. Sanki bir neçə tapmacanın üzərinə hekayə qoyurlar
Mən oyunu, yaxşı oyunu və əlavə olunan yeni personajları sevirəm.
48 saatlıq alt hadisələri aradan qaldırın. Onlar bir gündə edilə bilər. Əlcəyi geri gətirin
Marvel Puzzle Quest: Hero RPG RPG tlic
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG на ПК с Windows - APK on ...
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG - mwallpapers
Marvel Puzzle Quest: Hero RPG RPG nqua
Bu oyunu sevirəm və illərdir oynayırıq. Yeni yeniləmənin pixel 6 /pro problemlərini həll etdiyinə şadam. Nəhayət, yenidən oynanılır.
6 Avqust yeniləməsini almayın! Ən son yeniləmə oyunu bir qədər yavaşlatır, lakin nəzərəçarpacaq dərəcədə. Şəkillər də daha yavaş yüklənir, ona görə də fokuslanmadan əvvəl bir anlıq qeyri-səlis olur. Bu yeniləmədən çəkinin. Əks halda əla oyundur, onu çox oynayıram.
F2p izdihamı üçün bir modelin mütləq bazarlığı. Yarım on ildən çox oyuna çıxmağınıza baxmayaraq, özünüzü geridə hiss etmirsiniz. PVE-nin aşağı səviyyələr üçün öz mötərizələri var ki, siz hələ də 1 və 2 ulduzları silkələdiyiniz zaman yüksək dərəcələr əldə edə bilərsiniz. Pul qazanmaq üçün əks məhsuldar görünür, lakin bu qədər uzun müddət işləyir.
Piksel problemini həll etdilər, ona görə də reytinqimi yeniləyirəm.
MARVEL Puzzle Quest Game | Characters & Release Date
Bu oyunu sevirəm!! Asanlıqla oynadığım ən yaxşı mobil oyunlardan biridir! Ftp olan simvolları əldə etmək asandır və vip paketi aldıqdan sonra əminliklə deyə bilərəm ki, bu, mənim ona sərf etdiyim 9 dollara tam dəyərdi!
Download & install MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG APK 239.585839le the Marvel Universe in this Match 3 RPG game!
Əvvəlki rəyimin niyə silindiyinə əmin deyiləm, lakin Pixel 6 Pro-da hələ də oynatmaq mümkün deyil. Oynamağa bir qədər pul xərclədiyim bir oyun üçün çox uzun oldu.
Davamlı olaraq əyləncəli vaxt itkisi.
Deadpool-un gündəlik mükafatları kəskin şəkildə pisləşdi. Uzun müddət oyunçular üçün bu, onsuz da uzun sürən işi genişləndirir. Yeni oyunçular üçün bu, giriş üçün maneəni çox böyük edir. Yaxşı/ədalətli təcrübəyə sahib olmağın yeganə yolu oynamaq üçün pul ödəməkdir... Və siz kifayət qədər pul ödəməli olacaqsınız. Əgər hasardasınızsa, bu oyundan qaçın. Vaxtınıza və pulunuza dəyməz.
Mən bu oyunu 2013-cü ildən oynayıram. Həmin personajları toplamaq bu oyunu çox asılılıq yaradır. Xüsusilə 4 ulduzlu Juggernaut + Polaris aldıqda və onları çempion etdikdə. Lənət olsun, biz buna kombo dedik.
Yaxşı oyun, pul xərcləmədən bir qədər çətin, lakin yenə də əyləncəli və maraqlıdır, siz üyütmək və yaxşı bir ittifaqda olduğunuz müddətdə çoxlu f2p seçimlərinə malikdir, tamamilə əyləncəlidir və biz dizayn edəcəyik
Bir puzzle oyunu üçün əyləncəli və çox çətin
Samsung S21 cihazımdakı ən son yeniləməmdən bəri mən oynaya bilmirəm, heç bir plitə görə bilmirəm və ya ümumiyyətlə yaza bilmirəm. Ümid edirəm ki, bu oyunda demək olar ki, 7 ildir ki, bu, tezliklə düzələcək *** YENİLƏNİB MESAJ*** 5 oyunsuz günlər... indi həqiqətən sinir bozucu
Tez qaçmaq üçün yaxşıdır. Asılılıq və əyləncə.
Bu nöqtədə 2 1/2 ildir oynayır. Bu vaxta qədər təcrübəmdən həzz almışam. Bütün oyunlarda olduğu kimi, başlanğıcda yavaş gedirlər, lakin onunla əlaqəli çox yaxşı icmalar var. Bu yaxınlarda əlavə edilmiş parça sisteminin öz məhdudiyyətləri və qıcıqları var. Mən bunun sadəcə olaraq hər yerdə tətbiq oluna bilən qırıqlar hovuzu olmasını istərdim. Amma başa düşürəm ki, oyunlar bəzən yaxşılığa doğru inkişaf etmir. Ümid edirəm ki, D3 bu rəyi qəbul edir və işlər düzələcək
Əla oyun. Yeganə mənfi cəhət komandanızı böyütmək üçün kifayət qədər pul əldə etməkdir.
Oyunçu və oğlanlarla müqayisədə statistika həqiqətən balanssızdır. Kömək etmək üçün hansı hərəkəti etmək barədə bir təklif var, lakin kömək oyunçunu sındırmaq və bot və ya düşmən üçün işləmək kimi görünür. Həm də işə qəbul üçün heç vaxt kifayət qədər yer olmadığı görünür və əslində yaxşı personajlar əldə etmək və şans əldə etmək üçün çox zəhlətökəndir.
İlk 5 ulduz 🌟 çempionumu əldə etdim!!!! Bu oyunu sevirəm!!!! Artıq 2535 gündür oynayıram və çoxlu dəyişikliklər görmüşəm. Tezliklə bəzi yeni Boss tədbirlərini görmək ümidi ilə!
Bu gözəl oyundur, mən onu bəyənirəm, oyunu və qrafikasını bəyənirəm
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG это games App для андроида. Скачать последнюю версию MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG APK + Мод бесплатно..
Mən bu oyundan daha çox həzz almağa gəlirəm, lakin təcrübəni təkmilləşdirə biləcək bəzi düzəlişlər var. Xoşbəxtlikdən, onlar daim yenilənir və forumlar təkliflərə/təkmilləşdirmələrə çox açıqdır.
Worms 3 Arcade wmun
Sevimli möcüzə personajlarınızı özündə birləşdirən əyləncəli tapmaca oyunudur. Mən personajları qurmaqdan və döyüşməkdən zövq alıram!
Əyləncəli düym səliqəli və onlar bunu necə hazırladıqlarını bəyənirlər ki, sürətli olsunlar, personajlarınızı, xüsusən də iki ulduzu sevəcəklər
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Рольові ypt
MARVEL Puzzle Quest is the original Match 3 Super Hero Game! Compete with a community of over 20 million players worldwide as your favorite Marvel Comics
Yaxşı oyun və mən möcüzə personajlarını toplamağı xoşlayıram. Amma siz olduqca tez bir ödəniş divarına çarpdınız. Oynamaq üçün "rəsmi" ödəməli deyilsiniz, lakin sikkələrə/xala pul xərcləməsəniz, kiçik bir siyahı ilə ilişib qalacaqsınız. Həmçinin hadisələr ya bir cakewalk və ya gülünc dərəcədə çətin bir orta yerdir
Böyük möcüzə bloku ilə uyğunlaşan tapmacalı axtarış göyərtəsi qurma oyunu, lakin yüksək səviyyəli şeylər istəyirsinizsə, ya $, ya da çox vaxt sərf etməyə hazır olun.
Oyunun görünüşü ilə bağlı bir çox son inkişaf - və açıq desək, onu daha da pisləşdirdilər. Yeni başlayanlar üçün hələ də qaçış oyunu ola bilər, lakin maraqsız personajların davamlı axını və mövcud olanlardakı yeni variasiyalardan başqa, əsrlər boyu heç bir yeni məzmun yoxdur, bu, onun son mərhələlərində olduğu anlamına gəlir.
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Mod: 100% working on 7011 devices, voted by 43, developed by D3 Go. ..
Marvel tapmacası axtarışını oynadığımdan bəri mən çoxlu möcüzə şoularına və seriallarına baxmaq istəyirdim və personajları əldə edəndə fanboyluğu dayandıra bilmirəm.
Əyləncəli oyun, lakin həqiqətən bəyəndiyiniz bir xarakter yaratmaq üçün çox vaxt və ya çox pul tələb olunur. Oh və daimi yeniləmələr gülünc olur. Dediyim kimi, yeniləmələr gülünc olur, sadəcə başqa bir şey etmək məcburiyyətində qalıb, ona bir ulduz atıram. Redaktə etdim, çünki birdən mənim hesabımdan əşyalar yoxa çıxmağa başladı və dəstəyin nə baş verdiyi barədə heç bir fikri yoxdur, bu, mənə həqiqətən başlamağım olmadığını söylədi. Üstəlik bu, oynamaq üçün ödənişə çevrildi, əks halda çox uzağa getməyəcəksiniz. Bu oyunla narahat olmayın
Bu oyun kotu degil aslinda boyle oyunlar oynamam ama marvel diye oynadim tabii kotu degildi marvel sampiyonlar turnuvasi qədər muthis marvel oyunu olmasada yaxşı və normal bir oyundur siz özünüz oynayıb bakin
Əladı
1. Shang Chi-nin 4 ulduz deyil, 5 ulduz olması çox məyus oldu. Yenə də 4 ulduz futbolçunu soyuqda buraxıb. Şanqçi ilə heç bir film əlaqəsi yoxdur. Mən Shang Chi üçün pvp və təqdimat hadisələrini ötürəcəm. 2. Zəhmət olmasa artırılmış 5 ulduzla dayandırın, bu, pvp-ni məhv edir, mənim kimi 3 və 4 ulduzlu oyunçular üçün ədalətli deyil. 3. Dormammu və ya The Living Tribunal Boss Events kimi yeni boss tədbirlərinə ehtiyacımız var. 4. Hekayə Hadisələri yenilərinə ehtiyacımız var, Shang Chi və Externals. Hələ əla oyun.
Yeni yeniləmə iy verir. Qarşılaşmalar edildikdən sonra oyundan çox yavaş reaksiya. Həmçinin daha çox 3 ulduz simvoluna ehtiyacımız var. İstifadəyə yararsız sayılan çoxlu qırıntılarım var.
Mən özümü ulduzla qiymətləndirdim, çünki hesab məlumatım itəndə, bütün simvollarım və isolarım yox olanda və mən yenidən başlamalı oldum və mən proqramı işlədən insanların yanına getdim və xahiş etdim ki, kömək edə bilərdilər və onlar sözügedən hesabı tapdılar və icazə verməkdən imtina etdilər. Mən artıq giriş əldə edə bilmirəm Google hesabında edilən alışların fotoşəkillərini göndərmədən narahatam.. mpq dəstək işçiləri kömək etmir.
Oyun fırıldaqları, AI gələcək matçların harada olacağını bilir və bundan tam yararlanır. Tərtibatçılar komandaları oyunun orta səviyyələri ilə mübarizə aparmağı əsassız şəkildə çətinləşdirəcək ki, həqiqətən oynamaq üçün oyuna pul xərcləməlisən. Bu, yeni oyunçu bazası üçün dost deyil və insanların illərdir oynadığını və ya döyüşmək üçün istifadə edilə bilən qəhrəmanların siyahısını əldə etmək üçün 100 dollardan çox pul ödəməsini gözləyirik. Əksər günlərdə yeni oyunçu kimi hətta 100+ səviyyəli qəhrəmanlarla belə oynaya bilməyəcəksiniz, çünki hadisələr 200+ səviyyəli qəhrəmanlar üçündür.
Bu oyun işə salındıqdan sonra təxminən bir il əyləncəli idi, sonra yüksək qiymət etiketləri ilə sulandırılmış "məzmunu" aradan qaldırmağa başladı. Bəli, oyun bir qəpik xərcləmədən 100% oynana bilər, baxmayaraq ki, siz onlara sadəcə olaraq minimal strategiya tələb olunmaqla 3-cü matçı üyütmək və keçmək üçün vaxtında ödəyirsiniz. Gündəlik mükafatlar toplamaq üçün onu bir neçə il, demək olar ki, hər gün oynayırdım və heç vaxt “PvP” nin ən yüksək mükafat səviyyəsinə yerləşdirməmişəm. Bu qalxanların pulunu ödəmək lazımdır!
Hal-hazırda ondan çox razı deyiləm. Oyunu yeniləməkdə çətinlik çəkirəm. Mənə oyunu yeniləməyə və ya oynamağa icazə verməyəcək. Çox sinir bozucu!
Əvvəllər bu oyun əla idi, mən 2000-dən çox ardıcıl gün oynadım. Bununla belə, o, qazanmaq üçün ödəməyə getdikcə daha çox diqqət yetirir. Əvvəllər güclü xarakterlərə malik idim, lakin artıq yeni oyunçularla rəqabət apara bilmirəm. Artıq səy göstərməyə dəyməz, tonlarla pul xərcləməyə hazırsınızsa əladır, əks halda çox da əyləncəli deyil.