Post by plitidnectiport on Feb 24, 2022 7:52:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgus žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir laba, taču būtībā ir pagājis mēnesis, kopš esmu ieguvis raksturu, un tas ir kaitinoši, un arī FIX TITAN viņa galīgais instakills visu.
tik laba spēle nav aizkavējusies, vakar viņi veica jaunu atjauninājumu un jaunu tank rex, un es to tik ļoti gribu
Man patīk šī spēle, bet tomēr man patīk Brawl Stars, un es domāju, ka Brawl Stars ir labāka par šo spēli
Pagaidām laba spēle. Tās interaktīvais un ātrais temps ir spēle, kas man personīgi patīk. Vienīgais, kas nepatīk, ir malšana, lai iegūtu pieredzi un labas tvertnes un cik tas maksā, lai palīdzētu paātrināt procesu. Ja es varētu kaut ko mainīt, tas būtu dārgakmeņu un naudas cenu pazemināšana, padarot to pieejamāku mums nabagajiem. lol
Cash grab spēle, viņi pievienoja rex tanku, kas ir pārāk pārslogots un iznīcina jau p2w spēli. Tam ir liela darbības rādiusa raķetes, kuras nepalaid garām, un greifers, kas atceļ visus pārējos tanku īpašos piedāvājumus. Šis ir spēļu nogalināšanas papildinājums. Viņiem nopietni ir jānerfē šī tvertne, jo tai ir pārāk daudz ZS un def priekš tvertnei, kas var paveikt tik daudz dmg tik ātri!!!!!
Nestabils serveris, pēkšņi atvienots, slikta komanda sakrīt ar atšķirīgu rangu/trofeju, slikta spēle. Kas vēl sliktāks, lai tērētu savu naudu šai draiskajai spēlei?
Šī spēle ir šausmīga, es ienīstu šīs spēles. Tilti nav neglīti gaiši ojjljj kg
Mūriskajai tvertnei ir daudz kļūmju.Lielākā daļa kļūmju ir tik smieklīgas, ka es izplūdu smieklos. Man joprojām ir spēle. Nelabojiet māla tvertnes kļūmi, paldies.
Lieliska spēle, bet pēc pirmajām 3 cīņām es vairs nevaru spēlēt, tiek teikts, ka pārbaudiet savienojumu un mēģiniet vēlreiz
Hills of Steel 2 Acțiune sxwe
Patīk visas jūsu izveidotās spēles. Man personīgi vairāk patīk pirmais, bet joprojām ir ļoti jautri ikvienam. Nav jāmaksā, lai laimētu katru preci var paņemt jebkurā lādē.
Spēle turpina apstāties 😡.
Es tikai saņemu parasto tanku un arachno tanku kartītes, bet es gribu Džokera, Torņa, Giltānas, Skorpiona, Nindzjas un maiņas kartes, tāpēc došu tikai vienu zvaigzni 😡😡😠😠🤬😡😠😡🤬😡😍 😡🤬😡😠😡😠😡🤬😡🤬😡
Lieliska spēle un ne pārāk PTW. Varētu izmantot vairāk kopienas aspektu, piemēram, klanus un turnīrus.
LŪDZU, VEIDIET TANKU SAŅEMŠANU VIENKĀRŠĀK Man tikko bija jācīnās ar ienaidnieku ar skorpiona tanku, un man ir WALLY AND MORTY (2. labojums) paldies par atbildi. Šī spēle vienmēr ir jautra, tikai dažreiz nedaudz netaisnīga. jauka diena!
Es varu jums dot tikai divas zvaigznes, jo tas vienmēr bija iestrēdzis galvenajā lapā, un tas man lika to restartēt, un es to restartēju, un joprojām tas pats IESTŪGS, tāpēc, lūdzu, izlabojiet kļūdu, paldies
Šī spēle joprojām ir slikta
Ir problēma ar veikalu, tas iestrēgst augšpusē, tas iestrēgst, piemēram, lietotnes aizvēršana to neizlabo
Lieliska jautra spēle, bet es piešķiru tai 1 zvaigzni līdz Kong tankam, ja tas tiks labots. Nav iemesla, lai viņš varētu pāriet uz jebkuru vietu kartē. Īpaši bunker bash spēles režīmā. Viņa īpašajam vajadzētu automātiski pāriet uz pirmo ienaidnieku. Nevis līdz galam aizmugurē iznīcinot otro bunkuru, pirms mēs pat varam tikt pie tā, jo pirmais bunkurs nav iznīcināts. Vienkārši izņemiet viņu no spēles, un tā kļūs par daudz labāku spēli
slikti
Es nevaru dabūt tankus, tāpēc esmu piešķīris 2 zvaigznes, bet kopumā tā ir laba spēle
Daudzi spēlētāji 👍 mani, bet nav tāda profila kā pubg vai call of duty utt. Lūdzu, pievienojiet profilu
Lūdzu, izveidojiet 3. versiju kā pirmo
Godīgi sakot, grafika ir tā, kas mani pārliecināja to lejupielādēt. Man tas nepatika. Ir grūti saprast, kas notiek 2 pret 2 un 3 pret 3. Iepriekšējais H.O.S ir daudz labāks. Stratēģija tagad ir izmesta, šauj cik ātri vien iespējams, līdz nomirsti. Uzvar tas, kurš dzīvo līdz galam. Spēles laikā nav satraukuma vai steidzamības. Iepriekšējā H.O.S. Vai jūs varētu pievienot 1v2, 1v3. Ļaujiet spēlētājiem noteikt spēlētāju skaitu spēlē. pievienot kā blakus spēli, piemēram, futbols iepriekšējā HOS! Laba ideja, tāls ceļš ejams. Tas nav gatavs.
Lieliska spēle, jauka grafika un animācijas. Jaukas tvertnes, no kurām izvēlēties... Bet tikai 4 sloti d kastēm ierobežo atskaņošanas laiku... jums jāgaida, līdz varēsit atvērt lādi, ja visas 4 vietas ir pilnas...
Hills of Steel 2 Action fyw
Šī ir lieliska spēle, kuru es vēl neesmu spēlējis, patiesībā ir laba, man patīk šī spēle, un vai jūs varat pievienot spēlei kādu lidojošu lietu un padarīt to par leģendāru, ja tā darāt
Hills of Steel 2 कार्रवाई djv
Jautri, bet gribēju atsākt, jo iztērēju visus savus dārgakmeņus, lai paātrinātu, kas ir pārāk dārgi, un ieguvu jaunu, bija pārsteidzošs apmēram 5 minūtes. Es saņēmu gatlyn un visu laiku laimēju, pēc tam pieteicos atpakaļ savā vecajā acc.
spēle ir kaut cik forša, bet, ja varat pieteikties Facebook, lai atpūtinātu progresu
Pārāk daudz atjauninājumu... domāju, ka šai spēlei man ir nepieciešams atsevišķs tālrunis
ĀTRĀK
Tiešām labs darbs pie spēles Pazemīgs lūgums izstrādātājiem. Daudzi spēlētāji (ieskaitot mani) ir patiešām jauni šajā spēlē, tāpēc mači pret augsti ranga spēlētājiem mūs vienkārši demotivē... Tāpēc, lūdzu, spēlējiet mačus spēlētāju ietvaros ar maksimālo atšķirību, kas ir tikai dažas trofejas/līmeņi. Es ceru, ka jūs visi sapratīsit.Kungs, jūs tagad dubultā vai neko režīmā varat zaudēt, bet tikai vienu dienu šodien atlaidiet šo režīmu tikai līdz 5 stundām, jo es nevaru spēlēt šo spēli no šodienas studiju dēļ, tāpēc es vēlos vienu reizi spēlēt dubultā vai neko. lūdzu, kungs, lūdzu, es to nelūdzu visu mūžu, es to lūdzu 5 stundas, tāpēc, lūdzu, uzdāviniet to visiem, kas jūs darīja laimīgus, bet tagad ir jūsu laiks mūs iepriecināt, lūdzu, kungs (CERU JŪS REDZĒTIES ŠO APSKATI ŠODIEN UN PIEŅEM MANU LŪKUMU, kungs 🙏😔)
Izstrādātājs melo par spēlēm, lai gan šī spēle patiesībā ir PvE. Tāpēc AI roboti var kontrolēt daudz spēcīgākas tvertnes pret noob. To apstiprina fakts, ka katrs vārds katrā mačā ir ļoti līdzīgs. Pastāvīgi parādās vieni un tie paši vienkāršie māju nosaukumi un tādi modeļi kā qrplayer8389, gfplayer7377, jkplayer9844 utt. Tas ir paredzēts, lai jūs pamudinātu iegādāties ($$$$) labākas tvertnes, lai sacenstos ar robotprogrammatūrām, kamēr ir iespējams sasniegt tikai divus trofeju kāpņu tankus. Viens mēnesis spēles.
Kopš jaunā atjauninājuma es vairs nevaru spēlēt, tas sasalst katru spēli, tad man ir jāatkāpjas un jārestartē tas pats, ugh, es šai spēlei veltu daudz laika un pūļu.
Slikta pieredze, tikko tika atvērts pirmo reizi un netiek izveidots savienojums (pārbaudiet savienojumu)
Speed Hero: Superhero Games Pakikipagsapalaran phi
Hills of Steel 2 Veiksmas kzpx
Lieliska spēle, ko jebkad esmu redzējis, tā ir satriecoša un satriecoša usko
Šī spēle bija pārsteidzoša, vienīgais ir tas, ka skorpionu ir grūti iegūt kā atvērtu leģendu lāde divas reizes un skorpionu nesaņēma. Esmu atbloķējis visus 15 tankus un neesmu dabūjis tanku skorpionu, lai gan rakstīts 100% jauns tanks. mēģiniet samazināt skorpiona iegūšanas grūtības turpmākajos atjauninājumos
Spēlējot karājas
Tā ir jauka spēle, taču jums vajadzētu pievienot dažus jaunus tankus, man bija prātā jauns tanks, tā nosaukums varētu būt džungļi, šim tankam vajadzētu izskatīties kā no džungļiem, tam ir lieli ložu šāvieni, kas var maskēties un īpašs spēks tīkls, kas notver tankus un viņi var Nekustieties un nešaujiet 20 sekundes, to var nošaut uz tanku vai noguldīt zemē un gaidīt, līdz spēlētājs to iedarbina. Es būtu priecīgs, ja jūs pieņemtu manu ideju par jaunu tanku kopumā, tā ir labākā spēle.
Man trūkst dažu tanku priekšmetu, kas tas ir, manam skorpionam ir magnēts, bet tā trūkst, es spēlēju episko dueli un es iegūstu parasto vienumu, kas tas ir, es ļoti smagi uzvaru episkajā duelī, un man tas ir tik daudz spēlētāju, kuri saņem magnētu. kļūst magnēts🥺 rex nāk opponet visas spēles tas ir bot
Tik jautri un atkarīgi...es piešķiršu jums 5 zvaigznes, ja varēsiet pievienot citas funkcijas, piemēram, klanu, klanu karu, īsziņu tērzēšanu un jaunu tanku.. paldies, puiši, turpiniet strādāt!
Novērtēju šo ar 4 zvaigznītēm, jo dažas lādes dažkārt saplīst, kad atveru lādi, tā kaut kādu iemeslu dēļ neatveras, manuprāt, tā ir kļūda, bet, ja es varētu novērtēt šo ar 4,5 zvaigznītēm, es, lūdzu, izlaboju, bet vienalga pati spēle ir laba, izstrādātāji. pls ziņa paldies
Spēles ir patiešām labas, bet es domāju, ka jums ir jāsamazina 2 stundu laiks zilajos lodziņos. Man patīk šī spēle, un es spēlēšu pēc lodziņa sadaļas aizpildīšanas, taču nav atlīdzības par spēlēšanu pēc vārdiem, tikai iegūstot sezonas balvas vai augstāku līmeni. dažas monētas par katru laimestu vai kartīte izmantotajai tvertnei, lai jūs varētu nedaudz ātrāk sasniegt līmeni, lūdzu, dariet to tā, kā tas ir tagad, varat spēlēt apmēram 15 minūtes b4 esat pabeidzis 2 stundas, lai jūsu krūtis spēlētu 3 minūtes gara spēle un jāgaida
Pls, aizliedza hakeru šajā spēlē. Es ienīstu hakeru munīcijas atdzišanu. Lūdzu, saprotiet, ko es teicu, un, lūdzu, aizliedziet visus hakerus un atjauniniet šo spēli!
Labdien, es vēlos ziņot, ka esmu zaudējis nekādu progresu saistībā ar pirkumiem, es nevaru instalēt Google Play, jo man nav pietiekami daudz vietas, lai atgūtu savu acc?
Tas bija jautri, kamēr tas ilga. Nepietiek satura, lai turpinātu spēlēt. Pienācīgs laika tērētājs.Šī spēle ir lieliska, taču tā ļoti atpaliek, bet kopumā tā ir lieliska spēle, kas man patīk. tāpēc es piešķiru tai 3 zvaigznītes, jo atpaliek no tā, kā tas piešķir 3