Post by plasalfrenmeket on Feb 8, 2022 18:06:42 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор новац ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Ово је невероватна игра, али било би сјајно ако додате још места као што је авантуристички парк аркадног центра и сл.... па ако их додате онда је то сјајна игра 🎮👏👍😀
Игра је добра, али половина обби-ја је тешка па вас молимо да их промените
Ова игра је довољно лоша јер је грешка толико лоша да ћу да те убијем ако се не решиш улице је ПУНО и екран трепери и када покушаш да позовеш пријатеља не можеш да кажеш ДА НЕ МОЖЕШ ТЕЛЕПОРТИРАТИ Поправи то ИЛИ ДРУГО
Play Together የተለመደ vji
Ова игра је сјајна и супер одлична, али понекад наиђем на неке грешке, пре свега игра заостаје, а друго каже да није могуће да се повежем на мрежу чак и ако имам интернет везу, али иначе је ова игра одлична, постоји једна ствар коју сам заиста желео да захтевате, било би заиста лепо ако можете лако да зарадите драгуље јер је веома тешко зарадити драгуље, као што можете да зарадите само 1 или 8 драгуља, али заиста препоручујем ову игру јер је супер забавна и одлична, зато сам јој дао 5 Звездице.
Фантастична игра у којој можете стећи праве пријатеље и савршену игру симулатора живота, али треба додати још неке нове куће и намештаја
понекад кад играм заостаје сваки пут. А када играм, куцам пријатељима, касни и морам поново да спелујем. па преузмите ову игру. ХАЕГИН, можете ли, молим вас, да решите проблеме. Одговор програмера: Хвала ХАЕГИН, сада није заостајао и проблеми су решени. Молим вас, можете ли ми помоћи како да зарадим драгуље и звезде? Понестаје ми драгуља и звезда. Хвала вам.
🚫📲Ја ОГ као ОХ
Ова апликација је невероватна, не квари много и супер је забавна! Разлог зашто сам му дао оцену четири, а не пет звездица је зато што је веома тешко зарадити драгуље, а одећа је помало бљутава. Мој предлог за ову игру је да се дода систем трговине јер осећам да би се то заиста уклопило у игру, а мој последњи предлог је можда додати као костимограф за играче и онда људи могу да гласају за најбољу одећу и најбољу одећу биће стављен у игру
Тако је добар, али када га ажурирам, не ажурира се потребно је неколико дана да се ажурира. а такође можете додати љубимца једнорога или једнорог јаје које се зове уни јаје! за 20 драгуља
24 сата забрањено у пецању само зато што више пута нисам успео да добијем тачан одговор у квизу о пецању, то је сулудо лол зашто уопште постоји квиз? Ова игра је смеће! То ме је наљутило!! Сада због тога нема забаве у пецању!
Rise of Empires: Ice and Fire Strategické zzr
Play Together Vabaajamängud qvdl
Игра заостаје, као супер заостајање још од неочекиваног проблема са одржавањем, осећао сам заостајање. Стално рестартује игру и не говори ми да је то моја интернет веза јер чак и ако користим више апликација истовремено, све раде добро, осим ове игре. Немам чак ни апликације у позадини када играм, али стално заостаје. Поправи ово!
Па, прво је било у реду, али сада кад год уђем у игру стално пише "дошло је до привремене грешке, покушајте поново касније." Урадио сам то и онда је писало ИСТА СТВАР!!!
Супер, али ово ће учинити игру бољом🙄👹💕👨🦲💅👨🦯🤩😱🤪💖 -Јефтинија одећа -Више послова -Учините неки намештај јефтинијим -Бесплатну размену порука -Може се зарадити -Море лаких полуга -Више кућа забавне мини игрице
Играм ову игру 24/7 и волим је❣
То је невероватна игра и нема много реклама. Волим ову игру. То је моја омиљена игра. И кажем свом пријатељу да преузме ову игру и игра заједно
Одлична игра осим недавне грешке која не дозвољава гомилу нас да одемо у родни град што је супер фрустрирајуће
Моја пријатељица игра ову игру и каже да је невероватно и јесте. Има толико тога да се уради у игри да можете чак и да се возите балоном на врући ваздух. Вау, тако узбудљиво
Play Together የተለመደ vji
Ова игра је прилично добра, али прво дате 400 или 700 драгуља, а сада дајете 10 или 20 драгуља
Ово је најбоља игрица на свету. Ја се ту зовем Драгосплаиерс
Молим вас, можете ли да поправите ову игру јер када сам играо био сам нооб и изгубио сам све своје ствари, па вас молим да поправите пад 🙏 💔 😔 😞 😢 😪
Некада сам волео ову игру, и даље је волим, али сада само греши много пута и враћа ме на екран за пријаву чак и са добром и стабилном интернет везом. Учините нешто по овом питању. Хвала вам
Волим ову игру и увек је играм. Али молим вас да поправите грешку, превише је заостајање након најновијег ажурирања Као грешка на штапу, сломљена шипка то не показује тако да не могу да бацам.и не могу да поправим. Тако да је потребно да се поново пријавите да бисте то поправили. Имам појачивач на телефону, али после тога не ради. Ваша игра има грешку и превише заостаје. Чак и ти кажеш да си то поправио..молим те да поправиш све..срећан Божић..
Ова игра је тако кул, али волео бих да добијем бесплатан кухињски прибор за почетнике* јер морамо да зарадимо много новца да купимо кухињски прибор
Ти Моја игра сада ради, поново сам покренуо и имам довољно меморије, само сам избрисао једну од мојих породичних фотографија , Чак и ако поправи игру, али још увек касни, не знам зашто је мој екран за учитавање још дужи и још увек не могу иди на кућну забаву Ево мог ИГН-а: ᴺᶜᵗのᴏʀᴇᴀ
Паркоур мапе и центар за игре ме излуђују!! уклоните мини игру стакленог моста или уклоните игру рупа!
Добро 2 звездице јер (Превише ажурирања, игра је пуна ок, онда зашто ова свакодневна ажурирања признајем да неки људи имају проблеме у игрици, али ова игра може да их реши одједном, па зашто ова свакодневна ажурирања!!! !!!!!!!!!!!😤😤
3 звездице јер је сав нови намештај у злату и препоручујем да буде у звездама или драгуљима
Волим ову апликацију толико много ствари које можемо да радимо као што је пецање и још много тога, а сада са ажурирањем можемо да купујемо продавнице сладоледа.
Ова игра је као вау, свидела ми се када сам имао 3 године, али сада је невероватно сјајно што заправо можете да тренирате и излежите кућне љубимце, хвала на креатору игре :3
Полако играм ову игру све ређе. Размишљам о скором брисању због свих нових микротрансакција и грешака. Не можете никоме дати више од половине поклона осим ако не желите да платите прави новац, а ја више не могу ни да уђем у своју кућу, тако да сада не добијам драгуље од својих биљака. Веома сам разочаран што је ова утакмица у почетку имала толико обећања. Волео бих да играмо заједно, а не да плаћам заједно.
Свиђа ми се игра на првом старту. Али онда се одржавање дешавало сваки дан. И једва могу да је играм јер 1 сат траје цео јебени дан. Да бисте завршили одржавање чишћења, ффс, поправите то што мрзим. Заслужујем 500 драгуља
Свиђа ми се, али не могу више ни да ажурирам, а када покушаш да купиш одећу, то је као проклетство, ни ја више не могу да купим своје омиљене ствари!
Невероватне игре без реклама. Сјајне можете да играте са својим пријатељима и такође можете да добијете награде веома брзо и то је заиста лепа игра коју треба да преузмете
Ова игра је заиста забавна, има различите ствари које треба да радите и можете ићи у школу и играти игре са рибом. То је као надограђена верзија преласка животиња, једино што бих волео да могу да укључе је више острва за истраживање, такође су пакети супер скупи.
дошло је до великог квара од новог ажурирања, кожа сваке особе је постала напола плава. У овом ажурирању заостаје више него прошли пут
Хаегин Ова игра је превише лепа, али неки штапови као што је магични штап, магични штап се могу купити само од правог новца па молим вас, хаегин направите ове штапове за новац од игре, онда можете ставити 100,00 новца за игру/звезда да бисте га добили па вас молим 🥺 🥺🙏🙏🙏 заради новац за игру Ставићу 5 звездица и моји пријатељи такође играју ову игру и они такође имају сличан проблем па вас молим да направите ове штапове у новцу за игру п Плс молим вас да направите ове штапове у новцу за игру
Извините на сили, али лепо гане