Post by plasalfrenmeket on Feb 8, 2022 18:00:18 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené klíče ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Buildings for Minecraft Hiburan edu
Jsem docela ohromen designem a plynulou hratelností, ale některé úrovně jsou příliš těžké na to, aby je bylo možné překonat, takže to začíná být nuda. Celkově průměrná stimulační hra nic z krabice.
Hotel Frenzy: Home Design Äventyr nhj
Musíte upgradovat téměř pokaždé, abyste dokončili úroveň, mělo by nám to dát možnost přidat pro dalšího zákazníka 40 drahokamů je příliš
Výborná hra 👍
Celkově je to velmi zábavná hra, ale poslední aktualizace nefunguje dobře
Není to špatné
Mám jeden problém s nedávnou aktualizací, nevidím svůj pokoj, abych ho vyzdobil. Moje obrazovka je černá, ale mohu hrát hru. Co se děje??
Můj jediný problém je, že diamantů je trochu málo, když se dostanete do druhého hotelu, a nenávidím, že se musím dívat na reklamu nebo platit diamanty za něco lepšího, jen mě dráždí, protože diamanty potřebuji k vylepšení svých hotelových věcí. Líbí se mi koncept hraní hotelu při jeho zdobení, ale musíte některé věci změnit, jinak smažu díky
Úžasná hra moc děkuji 🙂
Reklamy jsou otravné. Jsem pro podporu her sledováním reklam, ale když záměrně kliknu na "nesledovat reklamu za dvojnásobné peníze" a stejně mi to zobrazí reklamu, je to obrovský výpadek. Zkusím hru znovu, pokud to opraví.
Tato hra je zábavná, dokud se nedostanu na úroveň 19, tam přicházejí peníze na nákup těch diamantů. Nemohlo to projít, takže jsem musel smazat
Tady tuhle tu hru fakt nedoporučuji, protože se strašně sekala a jenom jak přišli lidi tak se s nima vůbec nic dělat nedalo. A tak mě ta hra naštvala..... .😠😠😠😠😠 A ještě něco jeden šel do pokoje a ten druhý se zastavil na schodech a nic mi nešlo udělat a pořád tak dokola a když jsem si to odinstalovala tak mi to zase nešlo takže to je asi vše odemě. Nashledanou.😠😠😠😠
Hotel Frenzy: Home Design ጀብዱ wvr
Miluji tuto hru, pomáhá mi dělat věci rychleji a zdobit věci, a když jsem větší, vím, jak může být tato hra tak zábavná.
Opravdu se mi tato hra líbí, ale na úrovni 28, myslím, říká, že potřebujete získat 446 coinů, ale já vždy dostanu 444 a nechci, dělám špatně, protože nenechávám žádné zákazníky přejít přes zelenou.
Hra je dobrá, dokud nezískáte 2 určitou úroveň, pak bude nemožné porazit úrovně bez nákupu boosterů, které stojí 60 až 120 drahokamů za 3. Existují příležitosti pro bezplatné drahokamy a akce, ale akce aranžování květin je k ničemu, potřebujete 70 květin, které u na získání máte pouze hodinu a půl a můžete získat pouze 3 až 7 květin za úroveň, a to je, pokud můžete dokonce porazit úroveň a ive ještě dokončit jakoukoli květinovou událost kvůli tomuto...odinstalování
Náročné úrovně, spousta zábavy, ale nyní nemůžete sledovat videa, která vám pomohou nakupovat věci, abyste se posunuli vpřed s dalšími úrovněmi jako dříve.
Tato hra je dobrá, ale existují úrovně, které i když jsou všichni zákazníci spokojeni, dokázali jste obsloužit včas, všechny položky jsou upgradovány, úroveň stále nedokončíte, pokud nepoužijete booster. Existují také úrovně barev v místnosti, které okamžitě neotevře barvu místnosti, kterou potřebujete, což vás bude tlačit k nákupu bonbónů! Je to tak nespravedlivé!!!
Roztomilá hra. ALE... NENÁVIDÍM hry, které vám po KAŽDÉ A KAŽDÉ úrovni musí zobrazovat reklamy! Pokud chci vidět reklamu, kliknu na „double coiny“, nikoli na „pokračovat“. To je ta nejhorší věc. Dejte nám na výběr.
Hrál jsem tuto hru každý den, dokud mě to nenechalo hrát, byli v kontaktu se zákaznickou podporou a jsou bezradní NEZTRÁTEJTE ČAS!
Miluji tuto hru, ale s novým hotelem je obrazovka černá.
Líbí se mi to, jsem na 11 úrovni a je příjemné hrát, pokud budu mít nějaké problémy, pak vám o této hře řeknu později
Nechápu, proč to musím hrát, když musím level opakovat alespoň 20x a vždy s cenou, kterou dostanu buď zaplacením, nebo sledováním reklam, je to absurdní, možná jsem ztratil více času sledováním reklamy než hraní, jsou tu další závody o ceny, které se vám stejně nikdy nepodaří vyhrát. Odinstalováno
Hra se mi líbila, dokud jsem se nedostal na lol 37 a neměl jsem žádné další upgrady. Bylo by lepší, kdybychom mohli dále upgradovat na vyšších lvl. Asi budu muset tuto hru smazat a najít si něco jiného.
Vrátil jsem se a moje recenze byla pryč, nejsem si jistý, jestli to byli vývojáři nebo Google. Chtělo to upravit pro upřesnění. Viděl jsem zde smazané recenze jiných lidí. Zkontrolujte historii úprav, je to tam. Reklama, která mě přivedla ke hře, byla jiná než hra, kterou jsem hrál. Chtěl jsem hrát hru, která mi byla ukázána. To nemá nic společného s reklamami na hry.
Zaplatil jsem za dva herní balíčky, dostal jsem pouze jeden, buďte opatrní, dostanete peníze.
Dobrá hra, snadné hraní. Příjemný.
Trvá příliš dlouho, než se dostanete na další úroveň, budete se nudit při pokusu o postup nahoru
Je to hra, která je navržena tak, abyste mohli utrácet své peníze. Nezáleží na tom, jak moc upgradujete spotřebiče nebo místnosti. Hra je navržena tak, abyste si kupovali boostery, abyste se dostali přes hru ex. Abyste získali „body“, musíte hosty umístit do přidělených místností, hra je zmanipulovaná tak, že hosté, kteří obývají, nevyjdou, dokud nebudete blízko prohry nebo se objeví příliš mnoho objednávek... takže to není možné uklidit pokoje... nebo když gesto trpělivosti zčervená... pak opustí místnost
Chci říci, že tato hra je zábavná, ale i když se vás po dokončení mise zeptá, zda chcete sledovat video za extra odměny, a vy se rozhodnete ne, stále vás to nutí sledovat reklamy. Takže smazáno po pátém, co se to stalo.
Stáhl jsem si tuto hru, ALE je příliš obtížné projít úrovní, jako bych nebyl schopen projít úrovní 16, vážně? Měli byste nechat hru náročnou, ale ne tak náročnou, aby ji lidé nemohli projít - to mě donutilo tuto hru smazat. ALE opravdu oceňuji vývojáře za zodpovězení všech recenzí lidí - dobrá práce. Aplikace většinou ignorují stížnosti lidí. Po provedení těchto změn mi určitě odpovězte Díky moc za přečtení mé recenze.
Bylo to dobré, když jsem měl tuny mincí a nemohl je používat. Měli bychom být schopni používat naše mince k placení za vylepšení, jako jsou fialové drahokamy nebo boostery. Už nebudu hrát, protože odmítám nakupovat ve hrách
Tato hra je na hovno, když se pohybujete dál, je těžší získat diamanty, nejen to, ale je drahé upgradovat peníze je snazší získat než diamanty, omg nezapomeňte projít úrovněmi je ještě těžší. Je to na hovno
Hra byla opravdu zábavná a návyková. Po včerejší aktualizaci se však již neotevře! Jen se zasekl na načítání 54,9 %! Stále mám spoustu volného úložiště a moje wifi je stabilní. Toto je jediná aplikace, se kterou mám v telefonu problémy! Pokud to stále nebude fungovat, odinstaluji to!
Dobré s odměnami a mincemi pro udržení kontinuity hry