Post by plasalfrenmeket on Feb 8, 2022 17:54:18 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ 3D igre parkiranje avtomobilov ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 3D igre parkiranje avtomobilov IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ 3D igre parkiranje avtomobilov 2022 version ▞▞▞
... Klamatske , Prva Gimnazija , Avto , Lego Igre , Kamera Tošč ... Kako , Peleti Tolmi , Recept za , 3D Izris , Močvirska , Paprika
Igra je dobra, vendar je izkušnja krmiljenja zelo slaba, zato sem aplikacijo odstranil. Želel sem dati 4 zvezdice, vendar zaradi krmiljenja dajem 2 zvezdici.
Igra je zelo težka
Gladki krmilni elementi kot pravi, nudijo resnično izkušnjo med obračanjem in vzvratno vožnjo, vendar le pogled z voznikovega sedeža ni na voljo
Pravzaprav ne bi smel dati ene zvezdice tudi zato, ker pred začetkom nivoja en oglas po končani ravni en oglas ni omejitve za oglase to je najslabša igra po stopnji 200, ne moremo preseči ravni v tem času, ko oglasi zapustijo čas oglasa.
preveč oglasov... igra je dobra ampak oglasi jo naredijo najslabšo :-(((
Ta igra je zelo impresivna❤❤ Ampak kamera je zelo lezba 😘😘
Naredite kakšno težko nalogo in znova in znova isti koncept
Igra je bila lepa, toliko dodatkov med igranjem
Ta nadzor igre ni dober, če uporabljamo pospeševanje in volan in če nehamo premikati volan, tako da je tudi pospeševanje navzgor.
Bloons TD Battles Strategie nucf
Opozorila Gibsonova dodala, da imajo sramne dlake svoj bi se pomeril z Zverom, bi dobil 60 slabša je morda še parkiranje živciranje.
Igra je zelo dobra, vendar mislim, da obstaja veliko oglasov, kot jih jaz mislim, veliko oglasov vsakič, ko se zrušite ali dvignete raven. Razen tega je igra dobra, vendar prosim, ne dajajte toliko oglasov.
To je lepa igra za čas, vendar ne maram oglasov, ki prihajajo za vsako raven. Za odstranitev ade bi morali plačati denar, v tem je problem
Vsaka stopnja, ki jo igrate, je dodana deset sekund, kar je res frustrirajuće.
To je lepa igra, vendar zaslon za vrtenje, zato igre konec, prosim, ne vrtite igre plzzzzzz🙏🙏🙏🙏🙏
preveč dodatkov, 1 min igre!! 1 milijon dodatkov
4,3 play icon 351 hot 3d parkirni nevihtni tovornjaki; 4,7 play icon 321 hot Parking Mania; 4,7 play icon 226 hot Simulator parkiranja in dirkanja
Živjo.
Edina težava je, da nima zvoka vozila 😒.
Igra z avtomobilom je najboljša v storitvi dostave naslednji dan, da si lahko zagotovite svoj prosti čas za nekaj časa, da dobite prosti čas do časa, vendar menim, da je najboljši način, da dobite najboljši način, da dobite najboljši način najboljši način za najboljši način za najnovejše. Ta e-pošta in vse datoteke, za katere mislim, da niso enake. Na mojem blogu ne bomo imeli komentarjev in malo. Morda niso nujno tisti s
Za Land Rover Range Rover Sport Android DVD Predvajalnik ...
To je lepa igra, ki mi je bila zelo všeč in sem uživala v njej 🥰🥰🥰 Prosim, dodajte ji več ravni.
Zelo slabo zaradi preveč oglasov. Toda igra je dobra za preživljanje časa.
Ko prekinete povezavo z Ur e-pošto, ne morete pridobiti ravni igre. Ne morete se znova prijaviti, za to ni možnosti, kar je velika pomanjkljivost. Svojo oceno bom spremenil, ko bodo dodali možnost na 4*
Toliko oglasov, da je skoraj nemogoče uživati v igri. 1 ali manj zvezdic..
Dirkanje z avtomobili igre - Ranovicobrazy
Uvoz Avtomobila Nado Stroški Je Iz Nemčije
Mislim, da je ta igra najboljši način za vadbo pakiranja avtomobilov🇿🇲
Isti oglasi po vsaki stopnji
3D igre parkiranje avtomobilov – Aplikacije v Googlu Play
Odlična igra. Dobil sem več novih stvari o parkiranju avtomobilov. To mi je pomagalo pri vožnji z avtom. In najpomembnejše stvari, ki jih lahko upravljate, če gledate v avto ali kaj podobnega.
Kamera, ki prikazuje vožnjo je grozna ... ostalo je vse ok z igro
Zamujam za to, ampak to je moje mnenje o tej igri. Vsaj jaz mu dam dve, zdaj ni tako slabo, ampak tako kot v vsaki stopnji so dodatki, ki jih pravzaprav sovražim 😔 in tudi drugi ljudje in tudi raven sploh ni težka, se ne zabava, ko jo igraš 😝 . Pa še to, da omejevalnik hitrosti ne povzroči premikanja avtomobila, kar je pravzaprav čudno in po mojem mnenju je to to, pravzaprav ga sovražim. Kot da ni tako hudo, ampak ti zdaj za drugo osebo bi bilo super.
3D igre parkiranje avtomobilov APK 1.4.7 Prenesi za Android
Ta igra je čudovita za trening, vendar ima ta igra veliko oglasov. Torej, zato dajem 3 ☆☆☆
Skoraj vse sem končal. Toda po stopnji 130 je vse zelo preprosto in enostavno
To je običajna igra kot druge igre, vendar se razlikuje od drugih iger parkiranja
Knjižnica Bevkova Postane
Pravkar sem končal igro... to je lepa igra... prošnja za razvijalce, prosimo, da po odklepanju zadnjega avtomobila postanejo težje ravni, se zdi, da se ravni ponavljajo ali pa postanejo ravni lažje. Sicer mi je bilo všeč. Prav tako lahko dodate več avtomobilov, ki nam je bilo všeč.
Jasno mi je, da je na vseh nivojih to super igra, ki jo imam zelo rada...❤️❤️
Kul...samo nekatere ravni se ponavljajo, nekatere ravni so enake
Dobra igra, vendar zveni zelo dražeče, glasba spremeni zvok avtomobila, ni slaba, zelo lepa igra
Pravo parkiranje avtomobilov 2020: igra več park - APK Pure
pesem je dolgočasna👎👎in ko jo jaz pesem izklopi zvok, ampak dobim tri zvezdice, ker barva in kul Avtomobili adijo😺
Ta igra je popolna kopija parkirišča 4 (trdo parkiranje).