Post by plasalfrenmeket on Feb 8, 2022 17:51:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju märke ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
See mäng on IGAV, ma olen nii vihane, kui mängid videot, siis pole heli, ära seda mängu alla laadi Ben on ainus, kes selle kõik parandab
See oli lõbus. Aga fnaf on parem. Oh jah, fnaf on lihtsalt õudusmäng, kui te ei tea, mis see on. Videokaamera ei töötanud. Aga see on naljakas!
Ma vihkan Benit, aga mulle meeldib Tom
Talking Tom & Ben News 娛樂 ekzj
See nõme perse ei lasknud mul seda isegi alla laadida ja mul oli piisavalt mälu, nii et parandage oma asjad, lapsed, kui te ei taha õmmelda saada jk see oli nali jk jälle lapsed, see on ikka nõme
Seda mängu on lõbus mängida, kuni reklaamid rikkusid minu lõbusa aja seda mängides eemaldage reklaamid, et see on nii tüütu ja pole aus, kui peate selles mängus maksma
Armastan seda rakendust ja palub, et kõik meie videod ja pildid ekraanipiltidest või mujalt, kus saaks ekraanil esitada kõigi aegade parimat tunnet
Arendajad peaksid tõesti kaaluma mängu ja graafika värskendamist
Ärge kunagi installige seda mu lapsed mängivad seda üks neist rööviti mu teised mu lastest sõbrad ütlesid, et Ben ja Tom röövisid jumala Palun saatke mu lapsed tagasi 😔😪 Ma igatsen sind arya see on mu lapse nimi😱💔
Toking tom on uus põlvkond ise kasutades on palju.
Vana kasutajaliides ja video ning minu video kadusid midagi tehes. Ma vihkan seda rakendust !!!!!! 💀💀💀💀💀💀💀💩💩💩💩💔💔💔💔💔💔💔💢💣💣💣💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 💥💥💥💥💥🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫⛔⛔⛔⛔⛔⛔⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️☢☢☢☢☢☣☣☣☣☣☣☣❌❌❌❌❌ ❌❌❌🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨
nii lõbus natuke
Talking Tom & Ben News Divertisment ittf
Mulle meeldib praegu Talking Tom Tom ja Ben uudised. Mängisin seda varem ja mulle meeldis, nagu näete, mul on sellel rakendusel viis tärni, vaadake 1 2 3 4 5, nii et
siin ka häckkerid mis jama see on?
Hahaha. Tomi ja beniga on naljakas..
see on hea, aga igav
Mulle meeldib see. Probleem on selles, et ainult Ben saab Tomile asju teha. Ja lahedad asjad, mille eest peate maksma. Nii et kui ootate, et Tom kasutab veepüstolit, peate selle eest maksma. Nii et ma ütlen seda rahulikult, SOOVAN SEDA MÄNGU ALLA MITTE LAADIDA!!!!!!!!!!!!😠
See mäng on hämmastav. Saate teha oma kanalile videoid ja saate neid oma perele näidata. Ka mu õele meeldib see mäng. Täname loojaid, kui see mäng pakub Outfit7.
Ma ausalt☺......EI SOOVITA SEDA MÄNGU!!😲😲😲 Ma pean ütlema, et outfit7 saab teha palju paremat tööd kui see ...mäng! See pole isegi mäng 4 päris!!kõik, mida te teete, on vaadata, kuidas tom n ben omavahel kaklevad ja ei midagi muud!!!.SÕNA-sõnalt!!!!! nagu, kas saate teha rohkem selliseid mänge nagu "MINU" rääkiv angela, mu kõnelev tom 2 ja gold run plz!?ja mitte selliseid mänge nagu see, räägime angela, ben ja ingver...PLZZZZ???!!!!!!!!??😡😡😡😡😡👎👎👎👎👎ei ole soovitatav !!
Väga hea soovitan
Tom's Love Letters – Rakendused Google Plays
Download Talking Tom & Ben News APK latest version App by ...
Ipad 2proov Talking Tom & Ben News - app for iPhone and iPad. Рет қаралды 384 9 жыл бұрын. raivo mendid. 1:32
See on nii naljakas ja ma ei teadnud, et saate nende tooli keerutada ja isegi võitlust ja pärast võitlust tehnilisi raskusi😂🤣😅🤭😹
Halb mäng. See mäng on seotud loomadega, kes üksteist tüütavad ja sellega võitlemisel on "meelelahutust", kuid ma ei õppinud seda mängu mängides midagi.
Mujn
Saan ise uudiseid teha kindlasti sooooooovitan
Hea ainult uudiste edastamiseks ja ekraani salvestamiseks. Värskendage vähe üks kord.
Kuna salvestusmaterjal on täielikult segatud, parandage see rakendus kohe
Mulle meeldib see mäng, see mäng on väga lahe
KOHUTAV LASTELE. OLEMAS ON NUPP, MIS ÜTLEB LUBA KAAMERA JA PILDID. LAPSED SAAVAD VAJUTA LUBA. NII NII, KUI MA VAJUTASIN LUBA, NÄITAS SEE MU NÄGU. OLIN ŠOKIS. SEE POLE LASTELE OHUTU.
New York - Unioonpeedia, mõiste kaart
See on hea mäng, kuid tema ei saa kogu aeg oma kõnesid salvestada, tema vaata mind teie salvestust ei saa salvestada
See on nii lõbus
Juni 2019 - Filmi Online
Teil on piiratud videosalvestus, mistõttu annan ainult 2 tärni, vastasel juhul annan teile 5 tärni
Talking Tom & Ben News Divertisment ittf
see on nii naljakas mäng seal on kass ja koer🐈🐕
Talking Tom & Ben News Entretenimiento emw
Nad on naljakad, sest panevad mind ennast naljakalt tundma 😂 lol
See on halb mäng, ma nägin Rudyt, pl see mäng talle ei meeldinud ta ütles, et see tapab mu, kas sa ei ole Rudy? YT-s❤
Talking Tom & Ben News Intrattenimento cciw
World Football League Sportspel yxnl
Tore, aga mitte tore:-( :-!
Tore näha, et uus on nüüd meie jaoks uuendatud, et saaksite olla veidi lähemal kui selle kategooria eelmised ja uued, kes teid kätte saavad
Mulle see meeldis...Kuid reklaamid tulid pärast seda, kui sa ütlesid sõna (peaaegu ) Aga sellel oli ka helgeid külgi
Rakendus on igav. Kui avate rakenduse esimest korda, vaatavad nad teile lihtsalt otsa. Nad vaatavad su hinge. See on VÄGA hirmutav. Olen 11-aastane ja paljud asjad ei hirmuta mind, kuid see mäng, SEE MÄNG, KOHUTAS MIND.Praegu on see 2020. aasta idk, kui keegi seda arvustust näeb, kuna see rakendus on vana, kuid ma mäletan seda lapsepõlves. See on ainus põhjus, miks ma selle alla laadisin. Ja tead, miks Tomi asjad on lukus, aga Beni asjad mitte. Ja tegelikult ei peaks te selle mängu asjade eest maksma.
Mulle meeldis, aga see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisa 1 / 11 naljakas, ma lõin sellele palli peale ja see tegi hääli
Hea ei ole häkereid sovidan gõikile viis tähte minu poold ★★★★★
see.mäng.on.hea
Suurepärane mäng, aga palun, kas ma pean maksma, et lõbutseda, kas saate selle parandada, ma ei taha raha kulutada ja mul pole ka raha selle ostmiseks, nii et palun parandage see, et teil oleks lõbusam.🥺
OMG!
Kurat, see rakendus on lastele halb, nad tüütasid üksteist ja löövad? Vau.. Sa läksid kaugele looja... väga kaugele.
On igav, aga sellepärast panin sellele ühe tärni 💫 need muudkui kordavad