Post by plasalfrenmeket on Feb 8, 2022 17:42:13 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz pulu kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Mən Nano Sernof CLAN
Bu oyuna 5 ulduz verirəm. Artıq bir müddətdir ki, bu oyunu oynayıram və heç vaxt darıxdırıcı olmur. Mən həmişə tanış olmağı sevirəm və oynamaq üçün həmişə fərqli oyun rejimləri var. Əgər siz bu oyunu yükləməyi düşünürsünüzsə, deyərdim ki, buna mütləq dəyər. 👍🐶
Bu oyun Agar.io-dan daha əyləncəlidir. Oyun rejimlərinin, dərilərin və gücləndiricilərin müxtəlifliyi onu çox əyləncəli edir. Bütün bunlara görə illərdir bunu oynayıram.
Mən bu oyunu çox sevirəm, mən onu illərdir ki, əla vaxt öldürürəm və bütün yeni telefonlarıma endirdiyim ilk oyundur. bütün yol boyu 5 ulduz \m/
bu oyun mənim üçün dəhşətli geriləmələrdir, bütün oyunlarda hər kəs çox gənc olan 12 yaşlı qremlinlərdir ki, bu, indiyə qədərki ən pis oyundur.
-1.ilk növbədə söhbət çox təhqiramizdir botlara həsəd aparır, amma mən bütün pis şeyləri nəzərdə tutmuram ki, şərh bölməsində heç vaxt pis söhbət etmərəm.-1 o da asılır və həmişə cavab vermir.+3 sevirəm oyun və həm də vaxtımı boşa sərf etmirəm evdə darıxdığım zaman bu mənim hobbimdir Quraşdırıb Oynamağa DƏYƏRDİR ♥
Əla oyun heç bir səhv yoxdur tamamilə yaxşı bir neçə reklam lakin çox yaxşı oyun
Bu oyun, demək olar ki, Agar.io-ya bənzəyir, lakin sadəcə olaraq, emosiyalara və daha yaxşı dərilərə daha yaxşı təsir göstərir.
Mənim adım nano lvl 987 500lvl go klan klan adı aqnosia 1
lag lag lag və niyə mən həmişə sağ növbəti 2 ölüm kürü edirəm
Bu oyun bir çox səviyyələrdə o qədər məntiqsizdir ki, axmaq bir ifadədir. Demək olar ki, onun sizi hədəfə alan və sizə qarşı şanslar qoyan bir mexanizmi var. İlk çıxanda bu, zəhmli oyun və əla vaxt öldürücü idi, amma indi deməliyəm ki, mənim fikrimcə bir ulduza belə layiq deyil, amma hamısı budur. Heç dəli deyil... sadəcə bu oyunun nəyə çevrildiyindən məyus oldum. Oyunçular zəhərlidir, lakin bunlar öz şəxsi problemləridir, bu oyunla bağlı heç bir şey artıq sevinc yaratmır.
yaxşı idi. Çox tez yoruldum.
Həqiqətən əyləncəli. 2 ildir ki, oynayıram və hələ də oynayıram. Həqiqətən asılılıq yaradır.
Mən onu başqaları ilə oynamağı xoşlayırdım və bu, mənə gözəl bir təcrübə verdi. Mən həmişə oynayacağam və bundan heç vaxt imtina etməyəcəyəm Bu oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirəm, çox gözəldir və oynamağı xoşlayıram
Mən dörd ildir ki, oyunu oynayıram, düşünürəm ki, bu, əladır. Tamamlanacaq çoxlu tapşırıqlar və çoxlu oyun modları var. Orada tapa biləcəyiniz zəhərli insanlara baxmayaraq, hələ də heyrətamizdir. Görmək üçün kədərli olan yeganə şey, indi nə qədər az adamın onu oynamasıdır, lakin bu oyunun nə qədər uzun olduğunu nəzərə alsaq, bu, gözlənilir. Ümid edirəm ki, bu oyun bir müddət daha aktiv və ətrafında qalacaq.
plazma geri qaytarılması əlavə edin
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Vrijeme ddpo
Oyun məni baytara çevirmədi 4 problem nədir mən 2016-cı ildən bu hesabı oynayıram zəhmət olmasa bunu düzəldin ona görə bu 1 ulduzu qiymətləndirdim çünki məni baytara çevirmədiyim üçün 4 18 oktyabrda baytara çevrilməliydim niyə işləmədi oyununuzun problemi nedi zəhmət olmasa səhvi düzəldin
Çox yaxşı
412 səviyyə
Həmişə bug var həmişə gecikmə var. Bu oyun hər yeniləmədə daha da pisləşir. Onlar oyunçuların narahatlığına qulaq asmırlar və öz işləri ilə məşğul olurlar ki, bu da insanları tərk etməyə məcbur edir. OYUNU DÜZƏLİN Köhnə GÜNLƏRİ QAYDIRIN
Bu oyunu bəyənmirəm, çünki istədiyiniz komandanı seçə bilmirsiniz və ümid edirəm ki, o dəyişəcək və mən onu 1 ulduzla qiymətləndirəcəyəm
Bu oyunun nə qədər çətin olduğuna inana bilmirəm, onlayn olaraq birinci ola bilməzsiniz, çünki həmişə 10000 səviyyəli zəhərli ispan oyunçular var, danışmaq üçün ingilis oyunçuları yoxdur və yaxşılaşmaq mümkün deyil, verməməyimin yeganə səbəbi 1 ulduz ona görə idi ki, botlarla oynamaq əyləncəlidir
Möhtəşəm, mən bu oyunu sevirəm, bir neçə il əvvəl oynadığımı xatırlayıram və əyləncəli idi. Bu qədər sadə
4 ulduz verdim, çünki joystikim yox olur və mən onun asılılıq və əyləncəli hərəkətini dayandırıram
Super Ela
Lütfən Zəhmət olmasa Gecikmələri, Ayrılmaları və Nasazlıqları Düzəldin, Son Yeniləmədə yaxşı deyil, çünki pis olur.
Vuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mən onu hər yerdə oynayıram!
eee tamam
Nebulous.io ஆக்ஷன் juzk
Oyun ümumilikdə yaxşıdır, lakin bir neçə şərhim var, bu yeni yeniləmədən sonra bu oyunu oynamaq üçün çox həvəssizəm. adlarımızın yanındakı yeni VIP etiket son dərəcə yararsızdır. heç kim bunu istəmədi və zəhlətökəndir, buna görə artıq söhbətdə danışmaq istəmirəm. qeyd etmək istədiyim başqa bir şey də F sözünü işlətdiyimiz zaman senzuradır, başa düşürəm ki, bu pis sözdür və istifadə edilməməlidir, lakin insanlar bu sözləri istifadə edən insanları sadəcə olaraq şikayət edə və ya bloklaya bilərlər. haqqımızı almayın
pro bro oyun
Oyun yaxşıdır. Amma lütfən, arenada daha yaxşı uyğunlaşın. Eyni xalı olan oyunçular uyğun olmalıdır ki, ədalətli olsun
MEN Telefonumda oynayıram Ekranın kilidini açmağa çalışdım amma ekranın kilidini açmaq və ya kilidləmək seçimi yoxdur ona görə xahiş edirəm bunu düzəldin 4 ulduz verərdim
Oyunu bəyənirəm amma oyunçu dəstəyi çox pisdir. Artıq 2-3 dəfə mesaj yazmışam, hələ də cavab yoxdur. Cavab alan kimi daha yaxşı ulduzlara keçəcəyəm.
Yalan danışa bilmirəm, bu oyunu sevirəm. Artıq bir neçə ildir ki, oynayıram və həmişə ona qayıdıram. Bu, əsasən, Agar.io-dur, ancaq kosmos temalı və güc aktivliyi istisna olmaqla. Kütləvi olmaq daha asandır və ətrafında oynamaq üçün bir çox fərqli oyun rejimi var. Reklamlar var, lakin onlar cəmi 5 saniyədir və onların sayı çox deyil. Bu cür işlərlə məşğul olursunuzsa, xarakterin fərdiləşdirilməsi üçün bir çox kilidi açıla bilənlər var. Ümumiyyətlə, vaxt keçirmək üçün həqiqətən əyləncəli bir oyundur
oyun heyrətamizdir, lakin məndə 2 sorğum var 1-zəhmət olmasa mesajları/emojiləri və səs nişanlarını (oyunun yuxarı solunda yerləşir) gizlətməyə imkan verin və 2- lütfəneeee 1 tab düyməsini deaktiv etmək/silmək imkanı verin. bu gözəl oyun üçün ultra klik təşəkkür edirəm 😁😁
Bir çox komanda və avtoklikdən istifadə edən insanlar. Oyun xarab oldu.
Bu oyun qidalandırıcı botlarla doludur. İki nəfəri qidalandıran və onlar agar.io-da olduğu kimi daim böyüyürlər, ən yüksək yer üçün səy göstərdiyiniz zaman bu çox zəhlətökəndir, lakin bir bot sizi həmişə yeyir.
77 səviyyə
Dürüst olmaq üçün daha əyləncəli şeylərə ehtiyacı var, yəqin ki, oynayarkən söhbət etməyimiz üçün bir söhbət qutusu qoyun ki, əyləncəli olsun, amma ümumilikdə gözəldir
gozel oyundu
Siz reklamlar əlavə edənə qədər bu yaxşı oyun idi. Hər dəfə öləndə bir reklam açılır, zəhmət olmasa bunu silin
DÜYMƏNİN ÖLÇÜSÜNÜ TƏNZİL EDİLƏN EDİN. HƏR ŞEY ÇOX KİÇƏKDİR.
Düşünürəm ki, bu çox yaxşıdır və onlar Agario'yu tamamilə kopyalamadılar və bu gözəldir
Mən nebulas.io-nu sevirəm onu səhv yazmışam mən demək olar ki, hər gün dumanlıqları çox oynayırdım XD Heç bir nasazlığım yox idi, lakin bəzi dərilər çox gözəl deyil, ona görə də məni xoşbəxt etmək üçün daha çox dəri əlavə etmənizə ehtiyacım var :3
Nebulous.io ஆக்ஷன் juzk