Post by plasalfrenmeket on Feb 8, 2022 17:36:04 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem punkte ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
Pronks oli lõbus, kuni jõudsin hõbedani ja neil on nagu 10. lvl võimed, samal ajal kui ma olen 1. lvl ja suren pidevalt, kuna ma kuden ja nüüd ei saa hõbedast edasi
Pole paha, kuid mitte nii hea, tuginege natuke õnnele, vajate lihtsalt tegelast ja relva, mis võimaldavad teil teha topeltlasku ja läbi seina. Ostsin kangelase, millel on 2 lasku, siis õnnelik relv saab läbi seina ...lõpeta mäng poole päevaga reklaamide vaatamise abil
HEA
See on vinge mäng!!! See on tõesti lõbus! Arendajad peaksid aga lisama muusikat, et mäng oleks veelgi põnevam!!! Igatahes soovitan teil seda mängida!
Mulle väga meeldib see mäng, see on lihtne ja lõbus, kuid sellel on üks probleem: pärast 30 000 hj ületamist näitab hp riba negatiivseid väärtusi ja surete ühe löögiga, oleks tore, kui te selle parandaksite. 😊
Kahjuks liiga palju surematuse ja läbi seinte kõndivaid pettureid. Nende vastu võitlemiseks pole tõhusat viisi, administraatorid ei lahenda seda. Nick muutub sekunditega ja te ei saa sellega midagi ette võtta. Lõbus mäng, kuid häkkerite poolt hävitatud. Värskendus: nädal on möödas, turvalisuse poole pealt muutusi pole. Häkkerite ekraanipilte pole isegi kuhugi üles laadida... 7 kuud on möödas, ikka sama probleem. Isegi ei teatata...
Ma vihkan uut värskendust. Ma ei saa osta relvi ega muid asju originaalpoest ja kõik teised on liiga üle jõu käivad. Olen hõbedasel kohal. Mulle meeldib uus liigasüsteem. See mäng on 1 tärn, sest tundub lihtsalt ebaõiglane, et kõik saavad mind lüüa ja ma suren. Iga kord, kui ma mängin, on kõigil 2000 hj. Ma ei saa ka oma asju osta. Ma pean ostma rinnakorvi ja see muutub tüütuks, palun pange mäng tagasi oma algse olemuse juurde. Välja arvatud liigasüsteem
See oli suurepärane mäng, väga sõltuvust tekitav ja väljakutsuvad vaenlased. Kuid mitte päris piisavalt, mängu paremate funktsioonide jaoks. Võin soovitada lisada rohkem kangelasi, relvi, Perkzi, kaarte, rinda ja mängurežiimi. Laiendage ka auastet nagu plaatina, teemant jne. Loodan, et see kõik tuleb järgmiste uuenduste jaoks. Me kõik hindame kõigi arendajate poolt mängu nimel kõvasti tööd, tänan teid ja jumal õnnistagu.
See mäng on tõesti hea, kuid siin on liiga palju reklaame.
Võlts mitmikmäng. Saate WiFi ja mobiilse andmeside välja lülitada ning olete endiselt "ühendatud" serveriga, millel on sama nimega mängijad, kelle vastu olete "online" mänginud. Samuti, miks on kristalle, millest pole kasu? Nendega ei saa midagi osta, kuid nende peale võiks päris raha raisata. See mäng pole midagi muud kui raha haaramine
Plussid: lihtne kätte saada Miinused: iga surm on tüütu reklaam, nii et ärge surra, kui te ei soovi reklaamipausi. Isegi kui sa sured ja otsustad vaadata reklaami, et kudema hakata, on nende kudemissüsteem nii halb, et nad võivad sind kas kõigist eemale asetada või keset lahingut, nii et milisekundite pärast kudemist sa sured, nii et see on Vaadake neile tasuta reklaame iga kord, kui otsustate oma võimsust säilitada. Märkused. Mängu kastid on algusest peale tagitud, nii et ärge ostke midagi.
Alguses on tore lasta mängijal lihtsalt lõbutseda, mõne aja möödudes väheneb teie ellujäämise võimalus tõhusalt, et mitte lasta mängijal liiga võimsaks saada, nii et mängijad peavad tugevaks saamiseks rohkem mängima. Lõbutsemiseks on see mäng ainult rahaäri jaoks. Kurb!
AXES.io Action rrqk
Vabandust vaid 1 pärast ⭐😭 Olen seda mängu uuesti proovinud ja see on äge! Hüvasti
Tahtsin näha, kas jõuan 100. lvl-ni, kuid kuskil 70. lvl-i paiku hakkasid mu tabamuspunktid ütlema, et see on negatiivsetes ja ma tapeti ühe lasuga. Lõbus, kuni seda pole, siis on see väga masendav ja labane.
Vaata, teie mäng on lahe ja kõik, aga palun aeglustage reklaamidega. Pealegi, mind pannakse juba alanud matšidele - vabandust, ma mõtlen MATCH, tundub see sama matš, kuhu mind ikka ja jälle pannakse, milleks üldse "elustada", kui sa sured hetkega mehe poolt. kes on päris palju võitnud, kui sa sured, muutub see tsükliks, kudema, surema, kordama. Kui ma peaksin selle kategooriasse panema, oleks see tõenäoliselt viimane abinõu. MÄNGI SEDA MÄNGU AINULT VAJADUSEL.
AXES.io Veiksmas cdj
Minu kogemus saidiga axes.io oli hämmastav! 😃Seal on offline battle royale ja online battle royale, nii et kui soovite võidelda mängijatega üle kogu maailma või mitte, on see tõenäoliselt u.im 30. tase ja teil on palju häid nahku ja nii lihtne mängida. Ma ei saa aru, miks mitte seda mängida. Kui soovite installida, proovige seda, sest see on seda väärt
See on lõbus, kuid minimaalne vabaduse liikumine muudab selle tõesti halvaks kogemuseks. Mingil hetkel jäi tegelane liikuma ja sai seetõttu surma. Hiljem saan aru, et juhtkangi liikumine on ekraanialal piiratud. Muutke see kohandatavaks.
Kõige naljakam ja kõige rohkem tundi kuluv mäng, mida võiksin soovida XD hämmastava töö eest!!! ainuke miinus oli see, et ma maksin selle eest, et mul ei oleks reklaame, aga ma ei saanud kunagi seda 50k kulda, aga ülejäänu jaoks super mäng
Mäng on hea. Kuid mitmikmäng on võlts, kui te seda ei teadnud. Nii et kui te ei soovi reklaame näha, lülitage oma wifi välja. Siis on rakendus korras, see mäng pole keeruline ja on üsna lõbus. Kuid edu saavutamiseks on vaja palju õnne ja head varustust. Ka arendajad, kui te seda loete. Seejärel tooge 2d tagasi. See on lihtsam ja meeldivam. Ma saan aru, et 3D-graafika meeldib rohkem noorematele mängijatele. Aga palun tooge 2D tagasi
Ma lihtsalt tunnen, et mulle valetatakse. See ütleb, et võitlete tõeliste mängijate vastu, kuid kui jõuate piisavalt kõrgele tasemele, märkate roboteid ja ühte tapmatut robotit, mis kõik teesklevad tavaliste mängijatena. Ma ütlen, et kui teile sobib robotid, arvan, et see mäng on väärt, sest ma tean, et mõned on siin-seal robotitega korras. Redigeerimine: 3 suurepärase reageerimise ja hirmutavalt kiire reageerimisaja jaoks. Siiski soovin, et oleks režiim ilma tapmatu robotita, see on tõesti nõme
Avastasin mängus vea. Kui jõuan tasemele 60, muutub mu elu negatiivseks ja mind tappis 1. taseme robot? kuidas see juhtus? lol ma olin ülitugev, et keegi ei pääse mulle ligi. Tegin ise väikese eksperimendi, kui jäin lihtsalt nurka ja tapsin mängijaid hahaha ma saan sellega tasemele. lol
Täiesti fantastiline mängupärl pärast värskendust, täielik tunnustus arendajatele, eelmine värskendus ei lasknud mul hinnangut anda, kuna see oli väga lihtne. Soovitan nii hardcore- kui ka vabaajamängijatele, sobib suurepäraselt taba ja jookse mänguks või pikaks ajaks eksimiseks, põhiline mänguviis, kuid nii armas! - kolmeliikmelised meeskonnad või duo järgmiseks värskenduseks...?
See mäng on muutunud mängimatuks. Sain ainult rohelisi esemeid, nii et mul oli kõik ära. Vaatamata sellele kuluks vaid 2-3 tabamust, et mind tappa ja ma olen ikka veel pronksareenil esimesel ringil. Aja ja kannatlikkusega sain lõpuks legendaarse mõõga ja suutsin seda üsna palju tasandada. Hiljem oleme need "inimesed", kellega ma paari panin, oluliselt tugevamad kui varem. Ma saaksin surma 1-2 tabamusest ja mu legendaarse mõõgaga kuluks 3-4 tabamust, et kedagi tappa. Ole nüüd, mees.
SOOVITUS SIIN: hämmastav mäng ja mulle meeldib, kui see on tegelikult raske ja kolmanda areeni võitmiseks on vaja palju harjutamist, kuid kui olete mängu võitnud, pole enam midagi teha. Minu soovitus on lisada mängu lõputu režiim ja mitte kunagi lõpetada meile lisavõimalusi andmast, vaid lihtsalt muuta roboteid, et need taseme tõustes pisut raskemaks muuta.
Mulle väga meeldib seda mängu mängida, kuid uus värskendus on pannud mind pead murdma. Mul pole õrna aimugi, kuidas saada uusi relvi oma praeguste täiustamiseks ja kas minu mängutase kajastub kuidagi? Abiks oleks, kui mängus kui sellises antakse näpunäiteid uute relvade hankimiseks või kuidas relvade värvid mängu jooksul muutuvad või kuidas teine NPC on alguses nii tugev.
Suurepärane mäng, lisage ühendus Google Playga, et andmed ei läheks kaduma, lisage ka kohandatud ruum või viis sõprade koosviibimiseks, samuti loomingulisi relvi. Näiteks vibu, pikk ja kiire lask, kuid uuesti laadimine võtab kaua aega ja nool on väike mürsk või midagi muud. Uute tegelaste oskused võivad olla suurepärased ka rohkemate mikromängude jaoks. Suurepärane mäng, millel on palju potentsiaali, kui sellele tähelepanu pöörata. Ka kodeerimine muudab juhtimise nii sujuvaks. Märkus: viga ilmneb, kui hj ületab 32k üle. Hp muutuvad negatiivseks
suurepärane mäng, see on väljakutsuv ja mitte lihtne, inimesed on tõelised, ilma peata ja paljud asjad on operatiivsed, nii et sinust võib saada sõna otseses mõttes jumal
See pole isegi võrgus, sest võrgumäng ei lase sul reageerida ja kui jõuad hõbedani ja kahel viimasel etapil on see väga raske, siis kuldse mängu juures ei saa sa sellest isegi mööda minna, sest nad tekitavad sind keskel, kus iga üks või iga bitt on paigas ja nende taasesitamise kiirus on nagu üks sekund, nii et kui looja näeb, et asi läheb tagasi vana, kui tasemeid polnud, palun aitäh
Üsna kindel, et ma kas leidsin häkkeri või oli see tõrge. Inimene libises kõhul ringi ega saanud viga, hoolimata sellest, mida ma tegin, ja ma andsin lõpuks alla ja jäin paigale ning nad koputasid mind. See ei ole okei, kui olete elustamiseks kasutanud kalliskive ja jõudnud lõpuni ning inimene, kellega te 1v1, on viga saanud või häkkinud. Ekraan salvestasin ka tõestuseks.
Pettunud... A.I. süsteem on loll. Miks ma peaksin võrgurežiimi lülitumisel robotitega mängima?? Tehke lihtsalt järjekorra fuajee ja lubage mul oodata 1 minut mängu kohta. idc umbes ootamisest, see on üks tasakaalustatumaid pvp mobiilimänge üldse. Palun muutke see veebipõhiseks või öelge mulle väärtuslik põhjus, miks te ei peaks seda tegema. Aitäh
Mulle meeldib vana versioon, kus viimane inimene seisab pärast 3 lahingut. Uus paiskab teid kas kohta, kus võitlete kõrgema taseme mängijatega, kuni saavutate edetabeli tippu, ja seejärel surete, kuna keegi tappis teid. Ja teine on viimane inimene, kes seisab. Teil ei ole tegelikult palju nalja, sest see on kiire.
Mängu käik on natuke kahtlane. Taseme tõustes muutuvad vaenlased sinust veelgi osavamaks, kuigi seda mängitakse võrgus ja sa oled edetabeli tipus
Blocky Car Racer Balapan utct
Oli tõesti lõbus ja meeldis, kuidas nad lisasid rohkem versiooniuuendusi, kuid ma vihkan seda, kuidas teil on mängida ainult üks režiim, surmamatš oli parim, kuid see on möödas, olen väga pettunud, tehke kõik selle töö, et versiooniuuendused saaks tehtud kolmas tase teeb sellest 5 tärni, kui järgmine värskendus selle parandab
Nagu kõik ütlesid, on see liiga lihtne, isegi võrgus. Selle põhjuseks on asjaolu, et robotid on imelikud ja võrgunupp on võlts, kuna see töötas ja laadis mängu ka siis, kui WiFi oli välja lülitatud (kui hiinakeelseid nimesid pole ja kõik teised tunduvad olevat robotite loodud, siis teate, et midagi pole t õige) Ära valeta meile
Uus värskendus on elutu.. enne kui saad kasti avada, pead tõusma tasemele.. ja sa ei saa isegi oma relva osta.. kuigi võid neid uuendada, aga eelistan siiski meie oma relva ostmist. Ma vihkan oma õnnele lootmist, et saada rinnast hea relv... Palun soovitan siiski see tagasi tuua
Ma ei saa aru, kuidas ma oma kontot hallan? Sisselogimisseanssi ei toimu. See ei ühti isegi selles rakenduses kuvatavate fotodega. See on ülalt alla vaade. Arvasin, et vaade kolmandale isikule. Aga mäng on sujuv ja fin siiski.
See mäng ei ole mitmikmäng. Mängid alati robotite vastu. Proovige seda ise. Minge mängu ja lülitage sisse lennukirežiim ning mäng, milles olete, jätkub suurepäraselt. Võrgumäng jääks maha. Tõesti eksitav, eriti kui arvestada, et mõned inimesed arvavad, et mängivad võrgus teiste mängijate vastu. Nad ostavad revive ja varustust päris rahaga, kuid lõpuks mängivad nad ainult robotite vastu.
Väga lõbus mäng, lihtne haarata. Osa nende mängude lõbusast on näha, kui kaugele võite minna. Ma ei saa reklaamide tõttu anda rohkem kui 3/5 ja see on helde. 8/10 mängud on 2 sekundiga läbi ja siis tuleb reklaami vaadata. Ma saan aru, et need aitavad muuta mängu tasuta mängitavaks, kuid see on liiga sage. Samuti on kirjas, et võrguühenduseta või võrgus, kuid ma olen üsna kindel, et "online" pole võrgus.
hea mäng, väga muljetavaldav, soovitan lisada palju režiime, nagu mitme mängijaga PVP... KOHALDATUD... LUGUREŽIIM VÕI KAMPAANIA... ja muud, mida võite lisada, ja ka tegelaste kohandamine... Kui teete seda, annan 5 tärni et
See mäng peaks tõesti lisama meeskondi, kus saaksime teha koostööd sõprade või teiste inimestega üle kogu maailma... oleks palju parem, kui saaksime lihtsalt samas serveris uuesti sündida, selle asemel, et teisega liitumist nii kaua oodata . Mis puutub reklaamidesse, siis kogu selle mängu juures on naeruväärne. Peale selle – ma naudin seda mängu, kuigi see võib olla veidi masendav ja survet tekitav. Aga ma arvan, et see teebki mängu lõbusaks💁
Mäng on fantastiline ja mulle meeldib, kuidas uuendus- ja varustussüsteem on vaid 3 tärni, sest seal on lihtsalt liiga palju reklaame. Ma ei saa isegi 1 mängu lõpetada ilma lisata, et saaksin kõik lisad, mis on veel 4+ reklaami, mida vaadata enne järgmise mängu alustamist.