Post by plasalfrenmeket on Feb 8, 2022 17:30:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejeno kramp kovancev ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
Kontrole so nore.
Všeč mi je ta igra, res je zabavna, toda preden dobi 5 zvezdic, bi rad videl nekaj dodanih stvari. #1: Večja hitrost. Na ravneh hitrostnega teka lahko dosežete največjo hitrost 1428, več, če uporabljate stene in druge prednosti, pri večini drugih vrst iger pa gre le do približno 800. To je zanič. ni mi všeč. Prosim za večjo hitrost. In #2: boljša grafika/višja hitrost pri višji grafiki. Najhitreje moram zagnati svojo grafiko samo zato, ker igra teče počasi v igri za več igralcev, ki je ne moreš izklopiti
kul
igra je zakonita mrtva, brez igralcev na spletu
Eden od kontrol, ki novi igralci sploh niso udobni.
Ali lahko odstranite oglase, pls je nadležno
Dobra igra, vendar so oglasi tako nadležni
Zabavno je, a preveč oglasov
Epic Heroes War: Super Heroes Dobrodružné eflt
V bistvu oglasi z malo igre👍
Zdi se zabavno, a prenos traja večno, sprašujem se, zakaj?
Preveč oglasov. Vsi ga sovražijo. Prosim odstranite oglas, zaradi katerega je moj brat razbil svoj telefon
Ko veliko igram, se pojavi napaka, ker je dobra igra, vendar hrošč, zaradi katerega se vedno znova vračam na zaslon zemljevidov, prosim, popravite to napako.
To je odlična igra, vendar se je po nekaj dneh plačila na mojem zaslonu vedno znova pojavljala črna črta in igra me je brcala z zemljevida, zato sem jo moral izbrisati. Prosim, popravite to.
všeč mi je ideja igre - zame je čuden hrošč, kjer je vse črno in edina stvar, ki jo vidim, sta nož in nebo - prosim, ali lahko to popravite, zaradi česar igre zame ni mogoče igrati
Všeč mi je ta igra.... Ampak. Zakaj se ne morem igrati s svojo sestrico... Zakaj?
Ta igra je bolna, vendar bi lahko dodali postavitev costom
Samo naredi me, da želim igrati prave grozljive kontrole cs:go
Čudovita neverjetna skupnost in če bi lahko vprašal eno stvar, dodajte več ravni diapozitivov v mobilni napravi
Igra je dobra, vendar obstaja veliko oglasov
Igra je dobra, težava je, da oglasi, ko ti je všeč umre 5x, ti da oglas, prosim, če nekdo umre kot 10, mu daš oglas takooo prosim daj oglas, ko padeš 10x hvala!
Popolnoma grozne kontrole in zelo slabi strežniki. Deskanje je nemogoče, nekatere druge igre pa so nemogoče igrati zaradi nadzorne sheme. Bolje je, da greste v drugo aplikacijo
Čez nekaj časa se bo zapletlo ⚠
Aplikacija je odlična, vendar je preveč enostavna, težje je zmagati, začetniki bi lahko dosegli vrh že prvi dan
Preprosto, količina oglasov je v redu. Dobra igra na splošno
Igra je dobra, vendar ena stvar je problem, ta problem so oglasi, vsakič, ko končam raven, se pojavi dodatek in to je stvar, ki jo vsi sovražijo. Samo odstraniti je treba toliko oglasov in bo dobro. Ko mi je dolgčas igram to igra in čas gresta tako hitro, da preprosto pozabiš na vse. Imam eno idejo, ta ideja je dodati več nivojev in bo popolno
dajem samo 2 zvezdici, ker morate narediti kontrole za računalnike in chromebooke, sicer so igre dobre
To je dobra igra, vendar ima napako, ne morem igrati več igralcev ali igrati več igralcev. Popravi to napako
Najboljša igra parkourja v zgodovini playstore in je kul, ker je vsak zemljevid v tej igri sproščujoč in všeč mi je oblika vsakega zemljevida, a edini razlog, zakaj sem ji dal 4 zvezdice, ker se doda vsak zemljevid, ki ga igram, je dodaj in ne vem, kako se povezati z načinom za več igralcev, vendar je v redu, čeprav ti gre odlično "nikoli ne bom odnehal🎵"
Dobra igra in bila je zabavna tako kot csgo bhop
Dobra igra in vse, vendar veliko napak, zaradi katerih skočim v praznino ali zaradi katerih izgubim hitrost, in preveč oglasov.
to je neverjetna igra, edina težava je aDDS
Njegov smeti, kdor ga je kdaj naredil, je smeti
Igra je bila super, vendar je zdaj noben igralec ne igra, ne vem zakaj, vendar se zaradi igre počutim osamljenega
Igra je bila leta 2020 boljša, zdaj so vse kontrole čudne, hitrost je drugačna in vsi moji stari noži in rokavice so izginili. Poleg tega so izginili tudi moji najljubši zemljevidi, preprosto ni več zabavno
4 zvezdice bc ni na spletu zame prosim bemgua ali katero koli drugo ime oprosti, prosim, daj mi, da lahko igram na spletu. Igral sem na drugih divce in je spletna pomoč, plssssssssss pomoč želim igrati na spletu, prosim za pomoč
bhop pro Simulācijas spēles rnic
Oglasi so edine stvari, ki uničijo mojo izkušnjo, razumem, da ljudje postavljajo oglase, da zaslužijo denar, vendar lahko stavim, da si že zaslužil približno 50 $ od vseh oglasov, skozi katere sem moral iti. Mogoče zmanjšati količino oglasov?
Gg, ampak prosim za to zelo veliko. Ustavite zamik in lahko onemogočite oglase, kar je nadležno. Umrl sem milijonkrat pred tem. Ce ga onemogočite, cenim. (Tudi tam je 'brez oglasov', ne želim ga zapravljati)
dobro zelo zabavno in umirjeno. Ne bom se pritoževal nad grafiko za vaš lik v tretji osebi, ker ne vpliva na igranje, vendar ga ocenjujem s štirimi zvezdicami, ker sem šel kupit brez oglasov in BP, vendar vedno piše, da je transakcija zavrnjena in imam dovolj za kupi oboje, ali lahko to popravimo prosim, utrujen sem od oglasov in sem pripravljen porabiti več za bp
kontrole so neumne, občutljivost je naključna za vsak zemljevid in platforme zaostajajo
Briljantna igra in za 2,00 £ lahko kupite brez oglasov, postopoma zaslužite zaboje v ozadju, moja edina težava je, da vas včasih, ko se pridružite strežniku, vrže ven po 10 sekundah, to stori samo enkrat (zame vseeno) je tudi zelo vesela in ozdravi moj borden 5 od 5
Včasih ti preprosto ne dovolim, da skočiš in njegova grafika ni tako dobra, zato popravi to in bom ponovno prenesel